Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Tady spíše zatím nedokážu odhadnout kolik kusů čuby AI a v kolik hodin na jaké koleji by se měla umístit. Tohle spíše bude asi v podobě stejné aktivity jako je třeba posun v depu s nájezdy na točny a do paprsků rotundy.
Ale hlavně je potřeba to vyzkoušet v praxi.

Nebo ti můžu udělat nový objekt Notfatal_Speed_X, kde to X bude číslo pro rychlost v km/h, kdy má objekt zmizet. Tak by zpomalil vůz na žádanou rychlost. Aspoň by se o to pokusil. :)

Máš to v update. Pokud do názvu servisu Notfatal přidáš ještě Speed a číslo třeba 5, tedy "Servis_Notfatal_Speed_5", tak objekt zmizí při pohybu při zpomalení pod těch 5 km/h. Důležité je si pohrát s hmotností objektu. Tam si to musíš vyzkoušet.

Máš to v update. Pokud do názvu servisu Notfatal přidáš ještě Speed a číslo třeba 5, tedy "Servis_Notfatal_Speed_5", tak objekt zmizí při pohybu při zpomalení pod těch 5 km/h. Důležité je si pohrát s hmotností objektu. Tam si to musíš vyzkoušet.
Je neuvěřitelné, co dokážeš vytvořit a kam si už svou práci posunul. Opravdu smekám s velkým obdivem. A jestli můžu jeden dotaz, jestli by to šlo nějak udělat, když už řešíš tuto činnost. Při takovém posunu na spádovištích jezdí víc "odvěsů" na příslušnou kolej. Dalo by se udělat i to, aby ta "zarážka" nezmizela nadobro, ale po přejetí pos. dílem se opět objevila, nachystaná na další odvěs? Moje otázka míří do oblasti, které absolutně nerozumím a proto je spíš myšlena jako inspirace. Ještě jednou veliký obdiv.

Je neuvěřitelné, co dokážeš vytvořit a kam si už svou práci posunul. Opravdu smekám s velkým obdivem. A jestli můžu jeden dotaz, jestli by to šlo nějak udělat, když už řešíš tuto činnost. Při takovém posunu na spádovištích jezdí víc "odvěsů" na příslušnou kolej. Dalo by se udělat i to, aby ta "zarážka" nezmizela nadobro, ale po přejetí pos. dílem se opět objevila, nachystaná na další odvěs? Moje otázka míří do oblasti, které absolutně nerozumím a proto je spíš myšlena jako inspirace. Ještě jednou veliký obdiv.
Díky. Pokusím se něco vymyslet.

Tak jsem to přetvořil na návratovou zarážku. :) Zarážka se po zpomalení vozu sama vrátí na výchozí pozici návratovou rychlostí, která je stejná jako zpomalovací zadaná ve Speed_X v názvu AI servisu. Jen musí někdo vytvořit model zarážky tak, aby seděla na koleji.

Tady je pro ukázku princip návratové zarážky.

Ještě jsem ji Nezkoušel protože jsem potřeboval dodělat ty koleje, ale dnes v noci mám ještě chvíli času, tak na to dojde

Back
Nahoře