Skiny pro vozy do MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Re: skinování s alfa kanalem

fíííííra napsal:
Mam problem, čtu návod na skinování loko 742, je tu psano, ze soubor ACE s alfa kanalem je 742-2.ace. Kdyz skinuju vuz: puvodni CD Aee145 na CD Bee145 pod kterym souborem mam ten alfa kanal hledat? diky :?:

každý soubor *.ACE tam má svůj alfa kanál

alfa kanal

abych to upresnil jsou ttam, teda po me uprave: Bee145_1024, Bee145_int, OKNA a ja potrebuju zpruhlednit okna nebo aspon jak je to na puvodnim modelu

Re: alfa kanal

fíííííra napsal:
abych to upresnil jsou ttam, teda po me uprave: Bee145_1024, Bee145_int, OKNA a ja potrebuju zpruhlednit okna nebo aspon jak je to na puvodnim modelu

Tak alfakanál zkopíruj z původních textur

neuspech

Beatlesak:

Tak ne, bud sem blbej nebo newim jak se to dela, nemohl by sme napsat strucny navod, ja si stim nak uz poradim diks

Chtěl bych se zeptat jak se skinuje způsobem jako je udělaný například BDbmsee? Prosím o krátký návod :lol: Díky

To jsem zase já, koukám, že mi nikdo neodpověděl, ale to nevadí :D mám tu velký problém, vytvořil jsem skin, dám ho normálně uložit jako *.bmp potom načtu ten skin a snažim se dát export-ace(-trans) a uložit, jenže i když to dám uložim, tak se stejně nic neuloží, prosím poraďte :cry:

bmp - ace

to wiff

No me to taky kdysi nešlo, ale co mamTGA tool 2A de to perfektně, zkus si z internetu stahnout TGA Tool2a a uvidis

Re: bmp - ace

fíííííra napsal:
to wiff

No me to taky kdysi nešlo, ale co mamTGA tool 2A de to perfektně, zkus si z internetu stahnout TGA Tool2a a uvidis

No já mám TGA Tool2, zkoušel jsem hledat TGA tool 2A a nenašel jsem ho, nevíš kde ho stáhnout? Díky :D

bmp - ace

to Wiff:
ja ti pošlu přes SZ Route riter zabalenej v Zipu. V tom je prave i ten Tga Tool. pokud sem se nesplet, ja mam vic verzi na disku

mimochodem: jak ses ptal na to skinování, tak na to sem do dneška taky neořišel, protože ja sem chtel preskinovat vuz Bmee na BRm

Wiff napsal:
To jsem zase já, koukám, že mi nikdo neodpověděl, ale to nevadí :D mám tu velký problém, vytvořil jsem skin, dám ho normálně uložit jako *.bmp potom načtu ten skin a snažim se dát export-ace(-trans) a uložit, jenže i když to dám uložim, tak se stejně nic neuloží, prosím poraďte :cry:
Čau Wiff. Moja prvá otázka, máš nainštalovaný MSTStoolsupdate.exe ? Pretože pôvodný makeace ktorý je súčasťou MSTS nedokáže prerábať textúry 1024x1024. A pokial si nainštaluješ ten MSTStoolsupdate.exe tak potrebuješ v Tgatool 2 nastaviť namiesto Standard Makeace na prevod textúr Updated MakeAce. Potom už nebudeš mať problém
s prevodom akých kolvek textúr. Sám to tak používam a funguje to bez jedinej chyby. Keď nevieš zohnať MSTStoolsupdate.exe tak napíš sem do fóra email a ja ti ho pošlem.
P.S: mimochodom ja nepoužívam vôbec prevod cez bmp prerobím textúry v
Corel fotopainte dám save zavriem corel a Tgatool automaticky načíta úpravy ktoré som urobil a hneď prevod ace trans. Nikdy som nemal problémy s prevodom a to som už zopár skinov urobil.

Back
Nahoře