Trať Luhačovice (341 a 346)

Zatoužil jsem po něčem jiným než je trať pana Šemory a jsem mile překvapen. Koněčně mám kde prohánět brejlovce 8) velice pěkná trať a ta trolej... krása

mixer napsal:
prosim trocha podrobnejsie vysvetlit o co sa jedna a co mam urobit pre napravu :) diki
Ten Global,co máš v trati,ten vyhoď a nainstaluj si ten,co je přiložen k trati,pak by mělo vše fungovat.Napsat všechno,co by se muselo v Tsection.dat přepsat,tak tenhle postup je rychlejší. :wink:

mixer napsal:
prosim trocha podrobnejsie vysvetlit o co sa jedna a co mam urobit pre napravu :) diki

A nemáš náhodou nainstalovanou nějakou tratˇco vyžaduje Xtracks? To s myslím Luhačovicemi nejde dohromady vzhledem k použitému kolejivu BP. Já jsem Luhačovice rozjel okamžitě a bez problémů (nemám žadnou trať s Xtracks). Když tak své tratě sem napiš, ať se vidí, kde by mohl být pes zakopán....

Petr Novák napsal:
mixer napsal:
Ten Global,co máš v trati,ten vyhoď a nainstaluj si ten,co je přiložen k trati,pak by mělo vše fungovat.Napsat všechno,co by se muselo v Tsection.dat přepsat,tak tenhle postup je rychlejší. :wink:
Ten Global, co je na stažení k trati, je pouze na dokopírování do defaultního MSTS Globalu.

b

To bych se musel zbláznit, kdybych mel tech 18 stran prohlizet...
Ale diky

Hawk napsal:
2 Petr Novak> kvůli Globalu si bude kupovat DVD? Sry, ale si upad ne? :) .
Tomáš volejník na straně 16 uveřejnil linky na global a Sounds k trati...

Ověřeno, funkční :wink:
Kompletní Global je na stránkách Michala. Alespoň si myslím. Ale pokud si cokoli od nás aktivních do MSTS koupíte, opravdu neupadnete, ale jen podpoříte další tvorbu. Ikdyž je to jen v ceně distribuce.

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem za poslední týden 3x vyrazil na "Vláru" s foťákem. Výsledkem je zdokumentovaný Bzenec a Moravský Písek, nafocená trať Újezdec - Luhačovice (ta si budoucně zaslouží postavit znova, neboť jsem tam nasekal nepřesností až hrůza ), no a z čeho mám největší radost a na co se i nejvíc těším, až to budu stavět, je nafocená trať z Bojkovic do Slavičína. Takže se máte na co těšit. Momentálně mám v editoru už na dohled první domy ve Veselí, takže jdu zas něco dělat :D .

Nazdárek Tome,máš v plánu pokračovat z Veselí i směrem na Brno po 340?
Přeji mnoho uspěšných postavených kilometrů

tsedlak napsal:
Nazdárek Tome,máš v plánu pokračovat z Veselí i směrem na Brno po 340?
Přeji mnoho uspěšných postavených kilometrů
Jestli je na Brno i Bzenec, tak určitě ano :lol:. Ale dál za Bzenec je to zatím jen v teoretické rovině, uvidíme. Prvaděpodobně to přijde na pořad dne až po Slavičínu a ten je taky ještě hodně daleko .

Mohl by mi někdo prosím říct jak tuto trat získat či jestli neni náhodou součást trati od p. Šemory?? díky

Back
Nahoře