Trať ČD 140 Sokolovsko

No autor asi začal mít jiné starosti, více práce, malé děti ... prostě nemá už čas ... ale když jsi místní, co Ti brání se pustit buď do své vlastní stavby trati nebo pokračovat v té stávající? A neříkej, že to neumíš, to neuměl nikdo, a dnes se projedeš po spoustě reálných tratí ...

Občas ke stavbě sednu, ale není to ono. Jde to strašně pomalu. Dokončení vidím tak v roce 2100, když se toho dožiju : -(

Petr Šimral napsal:
Občas ke stavbě sednu, ale není to ono. Jde to strašně pomalu. Dokončení vidím tak v roce 2100, když se toho dožiju : -(

No chce to trochu přidat :), vzhledem ke změnám, co 140 čeká, zatím je to málo: sundání lávky pro pěší v Ostrově + úprava hájeckého zhlaví, výměna mostu Vojkovice - Stráž, atd... ale velká optimalizace Vary - Cheb, to bude maso...

Chtěl bych se zeptat, zda si můžu sám dopnit sloupy trolejového vedení do tratě Sokolovska v chybějicích usecich ? V editoru tratě dám automatické rozmístěni - trolejové vedení a objevi se typ Japan odakyu a níže v tabulce je typ Overhead. Jenže tenhle typ vedeni je o metr níže tak by mě zajimalo jestli to mám přepsat na jiny typ popřípadě na jaký ?

Zdravím,
Ve složce "gantry" přepíšeš stavající na POZOR !!! VZOR !!!

GantrySet(
Name ( "Trakcni vedeni 40 beton CD" )
Style ( 00000002 )
Separation ( 40 )
GantryTable ( 2
GantryTableEntry (
Filename ( "CDsloupbet1A.s" )
Distance ( 5 )
)
GantryTableEntry (
Filename ( "CDsloupbet2A.s" )
Distance ( 10 )
)
)
)

Sloupy si vybereš podle toho jaké máš ve složce SHAPES a nebo jaké si stáhneš od modelářů.

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda by mě někdo prosím mohl poslat trať Sokolovsko přišel jsem o puvodni pc. vstros@seznam.cz

Klídes napsal:
koukám že už to Sokolovsko asi nikdo nema škoda.... ale kdyby někdo poslal

Počkej si na vánoce jako každý jiný uživatel.Když to stihneš stáhnout.Trať je dostupná ke stažení jen a pouze na vánoce na pár hodin.

Mikulda staví trať 130 Ustí nad Labem - Chomutov kterou jsem si nahodou o vanocích stáhnul. Sokolovsko je trat 140 kdysi jsem to měl ale přišel jsem o notase.Vim co shanim

Jo tak Edie,já myslel že to je součástí Mikuldovi tratě.Třeba se Mikulda rozhodl stavět i na druhou stranu a nazval to sokolovsko.Tak jsem to myslel :)

Opravdu by někdo neměl trať Sokolovsko do Msts prosim ? když už je ta GW 810... Nebuďte šelmy a pošlete prosim vstros@seznam.cz :D

ahoj, ještě nemá prosím nikdo tuto trať ? Rád bych se podíval při průjezdu Nebanicema k sobě do oken :) díky moc (petr.cheb@atlas.cz)

Přečti si pár příspěvků výše a zjištíš, že trať je stažitelná pouze o vánocích na několik hodin.

Back
Nahoře