Instalace train simulátoru na více hardisků.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Martens napsal:
ale žádný smiles tam není ....
Ten je podmínkou ??! "..." nestačí ?
No onehdá si mne za to seřval, že tam byl smiles, takže to byl joke ..... takže si na to dávám bacha .... takse řídím Tvými radami a a jak jsem teď dopad ...... :lol:

Inu povedla se Ti "rada odborníka", to je fakt.....

BTW ..... jak jsi dopad s tím slučováním půlek volantu kontroleru?

Takže teď mam nainstalované obě tratě a v global mam 2xtsection(tsectionBP a tsection183) Je to správně? Trainstore jsem spustil, načetl všechny tratě,ale než budu upravovat trainstore pro jednotlivé tratě, chce to po mě nastavit cestu ke standardnímu tsection, který by to měl být?

StrojvedouciDoBoha napsal:
Takže teď mam nainstalované obě tratě a v global mam 2xtsection(tsectionBP a tsection183) Je to správně? Trainstore jsem spustil, načetl všechny tratě,ale než budu upravovat trainstore pro jednotlivé tratě, chce to po mě nastavit cestu ke standardnímu tsection, který by to měl být?

Cestu ke standardnímu tsection? Já jsem tam zvolil tsection_bp.dat...ale ono je to v podstatě jedno.....slouží to k tomu, že by ten standardní tsection měl použít v případě, že si dáš údržbu systému nebo Všechno zpět do MSTS.

Aha tak to sem to udělal dobře. No zdá se že to funguje, zkoušel jsem aktivitu den blbec a zdá se že to běží fajn :) , díky za všechny rady.

Jenom pro rekapitulaci. Nedalo mi to a tak se ptám : Co zásadního se bobe nastavuje v těch globálních *cfg.dat, co by mohlo ohrozit jiné tratě?

1) soundcfg.dat - předpokládám zvýšení počtu současně přehrávaných streamů - toto tuším stejně přeinstalovává MSTS Bin, takže nastavený vyšší počet by neměl nijak závažně omezit funčknost ostatních tratí

2) camcfg.dat - nastavení režimu kamery na Full nebo Yard. Co více? opět by to nemělo omezit žádnou z tratí.

3) sigcfg.dat - co se nastavuje tam? Pokud by se tam nastavovalo něco zcela zásadního a atypického pro každou trať, tak by vedle sebe nemohly logicky koexistovat žádné dvě tratě s odlišnými návěstními scripty. Sigcfg.dat v Global se při instalaci náv. systému neaktualizuje - alespoň ne u návěstidel české výroby.

No vida, tak ono to jde. Trochu jsem se bál dát v Trainstore pospolu tratě stylu 321 a BP, takže je mám stále mimo a přehazuji adresáře a to mi v Trainstore běží pod jedním nadupaným GLOBALEM a jedním tsection.dat celkem asi 120 zahraničních tratí včetně tratí s velmi specifickým kolejivem (nestandartní Pacific Surfliner, britské tratě s třetí kolejnicí atd.) Ale trvalo to, než jsem našel tsection.dat, který mi sežraly všechny tratě. Takže to přecijen zkusím narvat všechno dohromady i s českými a odkážu je na jim určený tsection.dat, to by byla potom lahůdka.

Podařilo se někomu nainstalovat vícekrát Trainstore? Mě teda ne. Tuto variantu jsem zvažoval jako jednu z možných pro oddělení českých a zahraničních tratí.

PS: Akorát při takovémto počtu tratí již Trainstore ztrácí na výhodě co se týče rychlosti načtení. Protože při prvním spuštění to natahuje všechny soubory dost dlouho. Ale pořád lepší než 8 instalací MSTS, to už bylo prostě moc a mít to takhle pohromadě je příjemnější. :D

Lord napsal:
No vida, tak ono to jde. Trochu jsem se bál dát v Trainstore pospolu tratě stylu 321 a BP, takže je mám stále mimo a přehazuji adresáře a to mi v Trainstore běží pod jedním nadupaným GLOBALEM a jedním tsection.dat celkem asi 120 zahraničních tratí včetně tratí s velmi specifickým kolejivem (nestandartní Pacific Surfliner, britské tratě s třetí kolejnicí atd.) Ale trvalo to, než jsem našel tsection.dat, který mi sežraly všechny tratě. Takže to přecijen zkusím narvat všechno dohromady i s českými a odkážu je na jim určený tsection.dat, to by byla potom lahůdka.

Podařilo se někomu nainstalovat vícekrát Trainstore? Mě teda ne. Tuto variantu jsem zvažoval jako jednu z možných pro oddělení českých a zahraničních tratí.

PS: Akorát při takovémto počtu tratí již Trainstore ztrácí na výhodě co se týče rychlosti načtení. Protože při prvním spuštění to natahuje všechny soubory dost dlouho. Ale pořád lepší než 8 instalací MSTS, to už bylo prostě moc a mít to takhle pohromadě je příjemnější. :D
V rámci jednoho disku určitě nee, možná by to šlo pro každý disk solo, ale nevím, kam ukládá konfigurační nastavení pro instalaci - info k instanci se pak ukládá v odkládacím prostoru, daném konfigurací TS.

Back
Nahoře