Modely lokomotiv ř.162/163 (původní Jardovy 362/363)

David Hájek napsal:
...
3. Aktivního nastavení záchr.brzdy při překročení max.povolené rychlosti
Odstranění "problému" č.3 bych považoval za samozřejmé,ale
Předem děkuji za názory.
David
EmergyncyBrake do monitorů není moje implementace. Já ji vyřazuji jako unreal.
V komunitě existuje více názorových proudů pro a proti a zařaditel a správce TBP naopak požaduje aplikaci restrikcí stejně jako odlišné nastavení výchozího stavu brzdičů.
Kdo si nainstaluje update TBP, bude to mít podle vydavatele. S tím nic nenadělám.

Hezký den.
Tak jsem si chtěl dneska zahrát aktivitu od Poisona "Silesiu" kde je loko 163 048-2 2007 a nestáčím se divit co se děje. :eek: Nejdeou mi slyšet absolutně žádné zvuky, jek v kabině, tak i při pohledu zvenčí (kl. 2 a 3. Zvuky slyšim, jen když použiji výklon z okna na straně strojvedoucího (šipka na kl.) :?: Zvuky jsem stáhnul nové společně s modelem, bin používám MSTSPatch1.7.081920. Dělá mi to i při volné jízdě. Tak fakt nevím, co mám blbě. :?:
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Hezký den.
Tak jsem si chtěl dneska zahrát aktivitu od Poisona "Silesiu" kde je loko 163 048-2 2007 a nestáčím se divit co se děje. :eek: Nejdeou mi slyšet absolutně žádné zvuky, jek v kabině, tak i při pohledu zvenčí (kl. 2 a 3. Zvuky slyšim, jen když použiji výklon z okna na straně strojvedoucího (šipka na kl.) :?: Zvuky jsem stáhnul nové společně s modelem, bin používám MSTSPatch1.7.081920. Dělá mi to i při volné jízdě. Tak fakt nevím, co mám blbě. :?:
S pozdravem Dan.

Mě to občas dělá taky, zkus restart. Jinak ta aktivita R200, na tu jsem se taky těšil a dost zklamala... :roll:

Dan J. napsal:
Hezký den.
S pozdravem Dan.
Nooo, tak to je "vydup jak cyp". Jak by řekl člověk u nás na Ostravsku. (pardón za poněkud ostřejší výraz, ale ten kámen co mi spadl ze srdce po zjištění, ono to funguje... :D ) Omlouvám se za poplašnou zprávu, vše je v pohodě. Onen problém způsoben technickou závádou na přechodce u sluchátek, velký / malý jack. A já si už hoďku a půl lámal hlavu ned tím, proč mi jede jen část zvuků u elektrik, pak jsem zjistil, že i u dieselů a začínaly se o mě pokoušet mrákoty s vidinou reinstalace MSTS, zvukovky a tak... A ona to byla jen pitomá redukce u sluchátek. :D :D :D :D
S pozdravem Dan.

Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo nedělá dálší peršingy do sbírky?? Třeba 162.019 či jiný z řady? :D

Ota11 napsal:
Zdravím chtěl bych se zeptat jestli někdo nedělá dálší peršingy do sbírky?? Třeba 162.019 či jiný z řady? :D

Nazdar Oto11,
dovolím si ocitovat část mého příspěvku ze stránky č.3 tohoto vlákna .

Co se týče stroje 162 004,ten lze přeskinovat i na stroje řady ČD i ŽSSK 163.Stroje ČD 162 už ale mají na podvozcích namontovány tlumiče vrtivého pohybu,takže by model v případě přeskinu na řadu ČD 162 opět neodpovídal realitě.Model stroje ČD 162 s tlumiči vrtivého pohybu je ale připraven a textury pro stroj ČD 162 046 také.Jen nesmíme autora úprav původních Jardových modelů 362/363 strhat.

David

Ahoj!

takže mi nejde regulerně zakodovat .s soubor od zssk_163004_07 Hlásí to Nelze přidat vozidlo cd_163.036_07(uid:200000) do světa. Rád bych věděl v čem je chyba. Děkuju za případné vysvětlení či vytvoření.

Dodám, že shape viewer tuto otevře a zobrazí bez problému jenom simulátor zasranej hlásí dementní chybu.

Chyba je na 100% v .s souboru. .s soubor ms mi převést a spustit v simulátoru jde bez problémů. Překonvertovaný mi už spustit nejde...

Čouda napsal:
Ahoj!takže mi nejde regulerně zakodovat .s soubor od zssk_163004_07 Hlásí to Nelze přidat vozidlo cd_163.036_07(uid:200000) do světa. Rád bych věděl v čem je chyba. Děkuju za případné vysvětlení či vytvoření.
Dodám, že shape viewer tuto otevře a zobrazí bez problému jenom simulátor zasranej hlásí dementní chybu.
.s + .sd +.eng musí být ve shodě ( nejen vnější jména, ale hlavně vnitřní vazby ! tam máš určitě chybus makrus, práce kvapná prd je platná :D ), zkontroluj taky správná jména xyz.ace v souboru .s.

Čoudo klid! Zase nějaký kecal kecá jen, aby měl příspěvky a dělal chytrého. Vytvářel jsem skin z 163 pro Polsko na verzi 162 011 a také jen převod do textu, přepsání jmen ace souborů v s a převod zpátky a msts to nepobral. Zkoušel jsem to 2x a výsledek byl pořád stejný. Nakonec to dopadlo tak, že jsem byl nucen nechat původní značení ace souborů a s souborem nijak nemanipulovat.

Vrbam napsal:
Čoudo klid! Zase nějaký kecal kecá jen, aby měl příspěvky a dělal chytrého. Vytvářel jsem skin z 163 pro Polsko na verzi 162 011 a také jen převod do textu, přepsání jmen ace souborů v s a převod zpátky a msts to nepobral. Zkoušel jsem to 2x a výsledek byl pořád stejný. Nakonec to dopadlo tak, že jsem byl nucen nechat původní značení ace souborů a s souborem nijak nemanipulovat.
Jasně klid. :D :D :D
Už jsem to převedl a nabíhá v pohodě bez hlášky.
Jestli tu někdo kecá, tak akorát nějaký nedoštudovaný ... "všeuměl". Kdo umí, ten nemusí kecat, kdo neumí, ten čumí a tady pláče ( a kdyby nebyl namachrovaný frajer, co blokuje marně IP, mohl to mít v cajku taky ).

Tak i češi mají jedno staronové reklamní Eso. Reklamní slogan zní Vlakem do ZOO. A jde o původní olympijskou 363 078. Když bych si jí nafotil, rád bych jí udělal, sic nemám moc času. Ale nevím jetstli to spíš není práce hodná Hekla (kuře zvládnul bravůrně), nebo David Hájek, kterej maká by to třeba zahrnul do nového packu es. Je to ještě daleká budoucnost. Eso se skrývá v Praze a kdy se komu naskytne chvíle ho ze všech stran vyfotit, to zatím nikdo nevíme.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.k-report.net/discus/nahledy/male/222722.jpg http://www.k-report.net/discus/nahledy/222719.jpg

Další obrázky na http://www.k-report.net/discus/messages/28/4147.html?1227978227

Back
Nahoře