Hübschíkovy reskiny

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Hübschík
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Hübschíkovi reskiny

Přeji hezký den.
Nechci se do toho plést, ale ten Bunkrák OKD by do ostravské sítě aktivit sednul jako prdel na hrnec. Toť názor na screen, ostatní je mezi autorem modelu a skinařem, jak říkám, do toho se nechci a nebudu míchat.;)
S pozdravem Dan.:cool:

Něco se snad chystá - jestli vše vyjde jak má, oslavíme Den nezávislosti ve velkém stylu :) Dennisovi se to docela povedlo přeskinovat, nic nebrání release na mých stránkách. Dennisi víc v SZ.
fb522bd74560408928284b8bee67f371.jpg

d2ddf2b932815165c00d716d1d2baa37.jpg

99e019916f8cb3192b1ba41f9d6ad6c7.jpg

Naposled editoval moderátor:

Ahoj.
Tak to je žrhádýlko. Hnedle bude průjezd pžes Karvinsko větší realitou.;)
Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj.
Tak to je žrhádýlko. Hnedle bude průjezd pžes Karvinsko větší realitou.;)
Dan.

Tak teďka jak mám nikon D90 tak bude snad víc takových skinů. Na Zárubek mám blízko tak snad ;)

Hübschík napsal:
Tak teďka jak mám nikon D90 tak bude snad víc takových skinů. Na Zárubek mám blízko tak snad ;)

Nazdar chlape,
tak jestli už máš Nikona,neváhej a upaluj s ním do Přívozu ke koksovně na místo,kde mají OKD-ďáci odstavené své stroje.Ještě ve čtvrtek tam stál stroj ř.130 v nátěru SD.Hlavně se prvně ohlas u tamního dispečera.;) Já teď vegetím na dovolené v Beskydech,tak ho do jeho odjezdu na sever Čech nafotit asi nestihnu. ;)

David

Davide. 130 v barvách SD jsem nafotil kdysi v Jaroměři a fotky má už jeden modelář. Nevím co s nima bude dělat, ale snad něco užitečnýho. Teď už jenom tu kabinu zatracenou....

Čouda napsal:
Davide. 130 v barvách SD jsem nafotil kdysi v Jaroměři a fotky má už jeden modelář. Nevím co s nima bude dělat, ale snad něco užitečnýho. Teď už jenom tu kabinu zatracenou....

Tak stanoviště strojů 130 001,023 a 038 nafocena mám.Jen Tě trošku ocituji : "Nevím,co s nimi budu dělat .... ." ;)

David

David Hájek napsal:
Čouda napsal:

Tak stanoviště strojů 130 001,023 a 038 nafoceny mám.Jen Tě trošku ocituji : "Nevím,co s nimi budu dělat .... ." ;)

David

Mám nafocenej stroj 130.044 v zeléne SD patřící viamontu. Ale myslí si že by to chtělo novej model

Och 3 dny sem tu nebyl a už se dějí takové věci :) byl sem taky hodně daleko od Ostravy, včera přijel a dneska zase jel fotit (pod Ondřejník) Když dostanu dobré info tak určitě není problém někam zajet. (když to bude v dosahu) Mohu tady nabídnout Bmee a nějaké z části posprejované Wr jestli by někdo chtěl.
Tak hezký den

dd58dbb6c84ffa1944b2fac4e0964b7a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře