MSTS nejde skončit

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Thunderman
  • Datum začátku Datum začátku
T

Thunderman

Host
Dobrý den
Omlouvám se jestli to tu už jednou bylo
Mám problém,když dám vypnout MSTS tak se mě objeví černé okno,nahoře s nípisem TRAIN SIMULATOR a hra přestane odpovídat,musím to končit přes CTRL+ALT+DEL.
Předem díky za odpovědi a ještě jednou se omlouvám pokud už to tu bylo

Thunderman napsal:
Dobrý den
Mám problém,když dám vypnout MSTS tak se mě objeví černé okno,nahoře s nípisem TRAIN SIMULATOR a hra přestane odpovídat,musím to končit přes CTRL+ALT+DEL.

Ano, bylo to tady. Tohle se stane v případě, že MSTS spouštíš s nižšími právy než administrátor (platí pro XP a vyšší). U W2k stačilo být ve skupině PowerUser.

Martens napsal:
Thunderman napsal:
Dobrý den

Ano, bylo to tady. Tohle se stane v případě, že MSTS spouštíš s nižšími právy než administrátor (platí pro XP a vyšší). U W2k stačilo být ve skupině PowerUser.

Omlouvám se.:eek:
Vyšší práva už ani nejsou,protože jsem na jediném účtu co můj pc má -administrátor.Mám OS VISTA,ale spouštím tto v režimu kompability pro WIN XP SP2.Nemůže to být tím?

Naposled editoval moderátor:
Je nutné vše instalovat a nastavit dle už asi 10x prezentovaných postupů.
Nestačí být přihlášený s nejvyššími právy, ale vše instalovat jako správce (pravé tlačítko myši u setup, zvolit v nabídce "Spustit jako správce" Dále si vše nastavit dle mého destera a pak vše bude šlapat jak hodiny, kromě spojování elektrické a motorové lokomotivy. Toho je nutné se ve Vistách vyvarovat.

Back
Nahoře