problém s traťema

Ahoj, mne sa stalo niečo podobné, keď som použil nesprávny global, tak možno bude tam niekde chyba...

Protože máš standardní XTracks Global a nikoliv TPB Global, potřebný pro chod tratě Luhačovice nebo Čáslav - Třemošnice. Tento TPB Global (hlavně se jedná o soubor tsection.dat) je ovšem dodáván s těmito tratěmi a v návodu na instalaci je o tom minimálně zmínka.

Já mám problém u trati Bp a Luhačovice, když spustím nějákou aktivitu tak vše jede, uložím si aktivitu a když ji chci pak spusit napíše mi to, že je chyba v databázi trati a msts spadne.
V čem je problém?

Zdravím,
nevím kde to mám zařadit tak to píšu zde. Objevil se mi ve hře jmenovitě v trati 321 jeden zajímavej problém. Když najedu se soupravou na koridoru na výhybku nejčastěj na 80 km rychlost nebo 100 km/h tak mi to buď hodi soupravu setrvačnosti dozadu a tak pořád dokola nebo mi to dokonce celou soupravu rozrhne. Nevítě v čem byl mohl být zakopanej pes? Díky moc za odpověď.

Neviem ako to mám toto už brať... všetci začiatičníci čo tu píšete máte asi tieto trate stiahnuté z nejakého torrentu... pretože pokial si zakúpim orginál trať BP aj 321 tak všetko beží bez problémov...

Back
Nahoře