Modely-Mates

Zbyněk Šemora napsal:
...
Davide, kam patří ty modré kontejnery ? Ty jediné jsem neidentifikoval ani z videa, tak jsem je pohodil vedle rampy.

Zdravím,
ty kontejnery v době fotografování postávaly cca.50 metrů od budovy směrem k Přerovu. Byly to ale nějaké kousky od stavební firmy či čeho, takže tam už za pár týdnů nebyly.

Matesi,
jaká kvalita fotografií ??? Vždyť to bylo foceno starou "zrnitou" FZ 30-tkou od Panasonicu. :rolleyes: O to větší poklona za solidní textury. ;)

David

Ahoj,v sobotu to bude devět let,kdy jsem vydal svůj první model do MSTS,tak k té příležitosti dávám k dispozici zaprášené vozidlo,které se za osm měsíců nedočkalo žádného ladiče na ENG a zvuk,takže je to nasteveno ode mne,tak jak to je,ale nějak to jede.
Agma.jpg
Poděkování patří majiteli asi jediného dochovalého stroje v muzeu v Sudoměři u Mladé Boleslavi.

Díky Matesi. Myslím, že na fiktivních tratích ČSD (Ztracená, DVK) se bude skvěle vyjímat.

Mates napsal:
Agma ale není fiktivní vozidlo.
To máš Matesi jedno, na fiktívnych tratiach jazdia reálne vozidlá. Podstatné je že model sa ti vydaril a že vôbec vznikol. Gratulujem k zrodu zaujímavého modelu.

Jsem moc rád že modeláři staví pro tuto trať,moc díky,je krásný

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,vloudila se chybička do modelu nádraží Štíty.Takže pět lidí podle statistiky,kteří si stáhli mají verzy 01,nyní platí jenom verze 02 (zapsáno v SD souboru),která je komplet přemapována.

Parádní modely, zvláště mě dostalo to Ústí nad Labem denně jsem kolem projížděl a vskutku nádhera :)

Back
Nahoře