Zvuky vlaků

Mohl by mi prosím nějaký dobrodinec zaslat buď přímo složku a nebo aspoň odkaz na " zvuky_uzk"? Googlem jsem je nenašel, a netuším, které všechny vozy či loko jsou na tyto zvuky směrovány.
Předem díky za ocotu a pomoc.

Zdravím, mám problém se zvuky u některých lokomotiv ze stránek http://modely-msts.cz/. Konkrétně mi hra píše, že nelze nalézt sms soubor .../common.snd/sndX6X/362engCD.sms, přitom ten soubor v té složce je, tak nechápu, jak to mám udělat, aby ho hra našla:( Nebo je ještě někde nějaké jiné common.snd než v trainsetu?

No omg, já jsem ale blbej. Včera na to koukám několik minut, kontroluju to na několika místech, čtu readme atd, a pořád si říkám: "Sakra ta cesta je dobře" a ráno se vzbudím, znovu se podívám do té složky a zjistím, že to mám ještě v jedné podsložce(čili 2x sndX6X) navíc. Ne nadarmo se říká ráno moudřejší večera:-D

Ahoj, stáhl jsem si tuhle z Jackových stránek nové balík zvuků pro motorové vozy. Jsou perfektní, ale u mě je něco špatně. Když dám na řadě 853 nebo jakékoliv 850-3 vyšší výkon a motor se dostane nad cca 1000 otáček, vypnou basy motoru a je slyšet jen "převodovka". Čím to může být?

David Kodet napsal:
Ahoj, stáhl jsem si tuhle z Jackových stránek nové balík zvuků pro motorové vozy. Jsou perfektní, ale u mě je něco špatně. Když dám na řadě 853 nebo jakékoliv 850-3 vyšší výkon a motor se dostane nad cca 1000 otáček, vypnou basy motoru a je slyšet jen "převodovka". Čím to může být?

Protože chybí tyto soubory:

T444.0101_motor_5_beh.wav
T444.0101_motor_5_nabeh.wav
T444.0101_motor_5_dobeh.wav
T444.0101_motor_6_beh.wav
T444.0101_motor_6_nabeh.wav
T444.0101_motor_6_dobeh.wav
T444.0101_motor_7_beh.wav
T444.0101_motor_7_nabeh.wav
T444.0101_motor_7_dobeh.wav
T444.0101_motor_8_beh.wav
T444.0101_motor_8_nabeh.wav
T444.0101_motor_8_dobeh.wav

Snad jsem na žádný nezapomněl. Dnes mi to vyhodil CB.

Hm..., ty soubory nechybí, přehlédl jsem jiné nastavení, které vychází ze zvuků 851, tato řada funguje. :( Opravím to jak bude čas, ale až po svátcích.

Mě to po instalaci těch nových zvuků CB našel jako chybějící právě u těch 850-853...

To je tak, když na mě tlačí hned několik modelářů, že je třeba vydat zvuky pro nové modely:D. Jenže některé nové zvuky ovlivňují i stávající takže bylo třeba neplánovaně vydat celý balík. Možná se pár chyb ještě najde.
Wav nechybí, pouze v sms jsou nadbytečné odkazy, po svátcích to opravím.

Zdravim. Když jedu nějakou aktivitu, kde na mě má najet nějaká lokomotiva a já do ni přelézt, tak mašinka co najela vydává nějaké zvuky mixováné s jejími zvuky, dle mne je to strašně nepřirozené a její zvuky to strašně ničí. Mě by zajímalo, jestli to dělá i Vám a jestli to jde nějak "ochcat"? Save/load nepomůže. Lukáš

Chtěl jsem se zeptat, v mašině jdou zvuky bez závad,ale při venkovním pohledu mi zvuk mašiny občas nejde po chvíli opět jde a tak dokola,traffic slyším normálně.Děla mi to u BP,bin mám poslední verzi.Je nějaká rada? Předem děkuji.

Ak máš všetko správne nastavené podľa desatora ZŠ a správne nastavený soundcfg.dat, tak problém je len v slabom hardwery. Predpokladám, že to robí len v hustej zástavbe - veľké stanice.

orlov napsal:
Ak máš všetko správne nastavené podľa desatora ZŠ a správne nastavený soundcfg.dat, tak problém je len v slabom hardwery. Predpokladám, že to robí len v hustej zástavbe - veľké stanice.

Díky,byl to soundcfg.dat. Dal jsem tam původní co mi poslal Midrafon,za což mu děkuji.

Dobrý den Jacku,

chtěl bych se prosím zeptat, jak to vypadá s opravou zvuků SndMLok (chybějící soubory T444.0101_motor 5-7 beh, dobeh, nabeh)???

A nebo už řešení existuje a jen mi to uniklo??

Předem děkuji za odpověď.

Zdravím. Již nějakou dobu mě trápí problém se zvuky pro řadu 350. Prostě když jdu/jsem ve výkonu tak prostě nejsou slyšet "řvát" ventilátory. Je jedno, jestli jsem v kabině nebo venku, či se rozjíždím nebo za jízdy. Zvuky mám v simulátory nastaveny na max. Nevíte někdo čímpak to? Předem děkuji za případné rady. Lukáš

Zdravím všechny,

jsem tu nový a zkouším v MSTS vytvářet některé věci a nastavení. Nemohu přijít na jednu věc. Jak nastavím u zvuku lokomotivy, aby byl slyšet zvuk brzdových špalíků dokud je ještě vzduch v brzdových válcích? Mám ještě u některých loko nastavené u brzd postupné odbrždění a když trochu uberu, tak se zvuk vypne. Dá se s tím něco v .snd souboru udělat?

Dobrý den.
Po přeistalaci Binu mi nefungují zvuky v kabině. Prosím o radu.
Děkuji. S pozdravem Luboš.

Back
Nahoře