Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AlesB napsal:no můj názor je,že pokud budou správně nastavený spřáhla,tak to nebude ani vidět, ale na druhou stranu bude model o to víc věrnější.Akorát si myslím,že by bylo dobré mít dvě varianty tohoto freightanimu.Jeden nezapojený (viz obrázek) a jeden zapojený, protože pokud vyhraje hlasování přítomnost šroubovky a hadic, tak při bližším pohledu bude vypadat divně jedoucí souprava,která není spřažená.Ale názory jiných se samozřejmě můžou lišit.Ale jinak jsem pro
AlesB napsal:super) , ještě tu šroubovku,aby tam nevysela a bude to úplně GUT..........ale ona stejně nebude vidět-jak se Ti chce
Tax napsal:Ja osobne si myslím, že je to zbytočné, medzi vozy a dupľom z toho uhla, akým si to prezentoval na tom druhom linku na vlak za jazdy nikto nakúkať nebude. Jediný praktický význam to má na poslednom voze súpravy, tam absencia hadíc a šroubovky vyzerá nežiaduco. V strede vlaku je to úplne jedno. Akurát čo vznikne chaos, pribudne množstvo variant - jedni to mať budú, iní nebudú a zas budú hromy - blesky na tvorcov aktivít, že to hráčom hádže chyby.
U nového modelu je to iné kafe, ten má byť tip-top tak, aby ho už viac nebolo treba upravovať.
Kebarko napsal:Ja si osobne myslím, že je zbytočné robiť x variánt jedného vozňa z dôvodu rôznych spriahadiel a hadíc. Ak sa to potom v MSTS rozpojí, tak potom môže vzniknúť posledný vozeň s neprirodzenou polohou spriahla a hadíc a vyzerá to smiešne.
Petr Novák napsal:Pokud se dobře pamatuji,u Ppoollllových modelů je šroubovka vymodelována mezi vozy v nataženém stavu jako ve skutečnosti a na posledním voze je šroubovka zavěšena na háku.Vypadá to velice dobře a tak si myslím,že by to mohlo být u všech vozů.Má to vyřešeno takto: jako druhý model doplněny šroubovky, koncovky, samostatné popisy na jednotlivé kotle.Tento archiv obsahuje 2x3 verze tohoto vozu.Prázdný a ložený x nepřipojený, připojený a koncový vůz.
Proč tedy vymýšlet něco,co už dávno funguje :?:
dem napsal:http://duuso.demmsts.sk/images/forum/coupling-1.jpg
To je ono. Já právě vozy v consists v aktivitách nikdy nedávám stejně a občas je otáčím, je to větší realita. Ale k tomuto stačí rv verze vagónu, jak je to např. u Rabáků.Vrbam napsal:dem napsal:http://duuso.demmsts.sk/images/forum/coupling-1.jpg
Na rovině hezký, ale ... v zatáčkách to bude vypadat stejně blbě a nedejbože pokud někoho nenapadne v conu ten vagon obrátit.
Ahoj, dem.dem napsal:Ale čo tam špekulujete s obrátením, veď je to vymodelované tak že to môžte otáčať koľko chcete a stále budú hadice spolu. Jedine prvý a posledný sa nesmie otočiť. Prechodové si otočte aj na strechu mne je to jedno.
No dobre uzavriem to. Vidím, že ľahšie je všade vidieť problém takže vydám základnú verziu bez wagu, len fraight a nech si to aplikuje len ten kto chce. A tieto prechodové budú neverejné len pre tých , ktorý vedia čo s tým a nerobia si problémy.