Aktivity Kryton

Ahoj,
jedu tvou aktivitu 443 a po šibování v Přerově mi zůstává zabržděná (?) poslední WLABka (214). Jsem už sice v Ostravě, ale souprava jede pořád tak zhruba 113 km/h. Hodnoty pod F5 jsou při odbrždění BC=73, AUX=73, TP=73, bf = 96890.91. A při stahovačkách klesne rychlost vždy zhruba o 10km/h.
Nevíš co s tím?
Díky za pomoc ;)

350.009 napsal:
Ahoj,
jedu tvou aktivitu 443 a po šibování v Přerově mi zůstává zabržděná (?) poslední WLABka (214). Jsem už sice v Ostravě, ale souprava jede pořád tak zhruba 113 km/h. Hodnoty pod F5 jsou při odbrždění BC=73, AUX=73, TP=73, bf = 96890.91. A při stahovačkách klesne rychlost vždy zhruba o 10km/h.
Nevíš co s tím?
Díky za pomoc ;)
Ahoj, když jsem tuto aktivitu poprvé projížděl, dělalo mi to taky. Nevím proč. Chtěl jsem to vyřešit zprávou o tom, že poslední vůz má vadné brzdy a musí být odpojen, ale když jsem pak v editoru trochu změnil trasu (dal jsem v Libni začátek na jinou kolej), najednou bylo po problému. Opravdu nevím, co to způsobuje, ale asi jediným řešením je vadný vůz odpojit a dál pokračovat bez něho. Třeba to někdo zkušenější objasní...

Kryton: pokud to nebude vadit, tak ho s radostí zanechám v Bohumíně :)
Jacek: to mě napadlo a zkusil jsem, ale bez úspěchu :(

Hrál jsem aktivitu R 732 Radegast, všechno v pořádku než jsem přijel před návěstidlo Stůj při vjezdu do Přerova. Ona tam teda byla rychlost 40 km/h a pak tam naskočila Stůj, tak jsem brzdil vlak, abych to nepřejel a jakmile sem zastavil, tak aktivita skončila s hláškou Vlak vykolejil (nevím přesně, jak už byla), pak jsem zkusil zastavit kus před návěstidlem, ale stál jsem tam si pět minut a pak ta hláška vyskočila znovu. Čím to může být?

No mě se to stalo to samé před Přerovem z ničeho nic se objevila návěst stůj a hláška o vykolejení vlaku.

Nahrál jsem na web opravenou verzi. Ten náklad, co to tam blokoval jsem nechal stát na přednádraží.:cool:

Ahoj,
projel jsem si právě Tvou poslední aktivitu a při vjezdu do nádraží v Přerově jsem se pěkně srazil s nákladem. Cesta byla volná na vjezdu a ten mi tam nějak vadil :-D
Jinak pohodovka a díky.

Kryton:Tak aktivitu jsem po druhé zajel a v Přerově jsem se střetl beraním způsobem s tím náklaďákem s polskýma Falls-kama.Ten náklad stojí rychlíku v jeho trase!

Zkuste jet podle přiloženého SJŘ. Vychází to přibližně na rychlost 110 km/h. Ten polskej náklad máte potkat kousek za Prosenicema. Jestli jste přijeli do Přerova a on tam ještě byl, jedete moc rychle. Zkuste jet přibližně podle tohoto. Ono ani v reálu se většinou nevyplatí jet na max.;-)

P.S.: Ti, co do Přerova přijeli v 7:37 a srazili se s polským nákladem, ať napíšou.:D

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, právě jsem na můj web nahrál opravené aktivity pro Trať 321 aktualizace 19. Kromě klasickéch oprav tras jsem upravil několik souprav v aktivitě R 443 Šírava a prodloužil jsem ji na pražské hlavní nádraží. Více informací je přímo na webu. Kdybyste s nimi měli problém, napište přímo sem, nebo do mé knihy návštěv.

Dobrý den,
dnes jsem si projel aktivitu R 732 Radegast, je super, ale našel jsem velký problém.
Při příjezdu do Přerova na zhláví stojí náklad je jaksi za vyhýbkou a já se svým vlakem jsem do něj najel. Nevím jestli to je chyba u mě nebo v aktivitě, ale nechci, aby se za chvíli psalo všude ve zprávách na internetu: Rychlík se ve stanici Přerov srazil s nákladním vlakem.:);):)
Díky za odpověď

dvacka napsal:
Dobrý den,
dnes jsem si projel aktivitu R 732 Radegast, je super, ale našel jsem velký problém.
Při příjezdu do Přerova na zhláví stojí náklad je jaksi za vyhýbkou a já se svým vlakem jsem do něj najel. Nevím jestli to je chyba u mě nebo v aktivitě, ale nechci, aby se za chvíli psalo všude ve zprávách na internetu: Rychlík se ve stanici Přerov srazil s nákladním vlakem.:);):)
Díky za odpověď
Zdravím, kdy jsi byl v Přerově? Jak jsi jel rychle? Četl jsi můj příspěvek č.32? Jel jsi podle toho, co jsem tam psal? Pokud ano, mrknu se na to, ale nikdo jiný s tím problém nemá, takže bych chybu hledal spíše u tebe.
Jo, a díky za pochvalu.:D

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře