Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Patton napsal:Zdar mam tokovej problém ač chci do hry dát jakoukoli staženou Diselovou lokomotivu tak se mi nezobrazí ani ve hře ani v activity editoru nevíte čím to... ale jinak parní a elek. lokomotivy v poho dou
Honza napsal:V editoru aktivit se Ti nezobrazí kdy? Tedy resp. nechci Tě podceňovat, ale máš vytvořený s danou loko vlak?
Patton napsal:ja vlak vytvořit nemůžu když ta lokomotiva tam neni (v aktivity editoru)
JiříkTK napsal:Takže pro jistotu ještě jednou:
Pokud to dobře chápu, tak se Ti nezobrazuje v Activity editoru ani jedna dieselová lokomotiva a přitom parní a elektrické jsou v pohodě. To znamená s největší pravděpodobností, že máš v trainsetu jednu dieselovou lokomotivu s pochybným engem. Musíš ji najít a odstranit. Třeba tak, že budeš všechny posledně instalované diesly odkládat do pomocného adresáře a po každém kroku zkusíš, zda se to už zobrazuje.
Pokud se ta lokomotiva zobrazuje v AE, ale ne ve hře, musíš si s ní vytvořit vlak, třeba jen lokomotivní.
Ale co nepomáhá? Je třeba napsat: Když jsem udělal to a to, výsledek byl takový či onaký. Nebo i žádný. A tak jsem zkusil ještě toto a mělo to tento výsledek.Patton napsal:Tak bohůžel ani toto nepomáhá
To mi mozek nebere,kde máš ty modely umístěné?Každá řada by měla mít v trainsetu svoji složku,např.cd_363 a v ní může být více modelů dané řady.Odkud jsi stahoval modely a kam jsi je rozbalil?Tyhle informace jsou zásadní pro pochopení příčiny nezobrazování jakéhokoliv modelu...Patton napsal:no vymazal sem všechny stažený diesely i ty co fungovali a pak je skoušel jednotlivě a funguje jenom 810sítka která fungovala i předtím
Dan J. napsal:Zdravím, tak právě proto používám CB, myslím, kvůliva těm pádům v editoru. Ale mě se zobrazují vozy jak v CB, tak v editoru a jak píče Jiřík je třeba zkontrolovat, jestli je ve složce modelu vše.
Dan
Petr Novák napsal:To mi mozek nebere,kde máš ty modely umístěné?Každá řada by měla mít v trainsetu svoji složku,např.cd_363 a v ní může být více modelů dané řady.Odkud jsi stahoval modely a kam jsi je rozbalil?Tyhle informace jsou zásadní pro pochopení příčiny nezobrazování jakéhokoliv modelu...Patton napsal:no vymazal sem všechny stažený diesely i ty co fungovali a pak je skoušel jednotlivě a funguje jenom 810sítka která fungovala i předtím
A jak psal JiříkTK,máš tam vůbec ve složce s modelem nějaký *eng,*s a*sd soubor?Bez toho se model korektně nezobrazí...
Petr Novák napsal:No když mi asi páry fungujou tak tam modely dávat umim a modely stahuju od většinou od pikka a všechny loko maj soubor eng a sd protože sem eng pročítal zda tam není něco špatně
Aj,aj a kde máš *s soubor?Bez toho se žádný model nezobrazí.A pak jedno upozornění: Poznámka: Pro správnou funkčnost modelu je nutné mít vypnuté stíny v msts graphics option a nainstalován MSTS Bin !!! To je u hodně modelů,stačí číst readme.