Reskiny Dominik

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dominik
  • Datum začátku Datum začátku
D

Dominik

Host
Vážení přátelé,

po dlouhé době, po kterou jsem Vás jen krmil screeny z rozpracovaných reskinů, si můžete u nás na webu stáhnout můj reskin ZSCS 131.031+032.

Poděkování :
Fotodokumentace : 3michal
Cenné rady : 3michal, Čouda, Mates.zscs

a samozřejmě p. Starému za svolení.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr147825_131031032.jpg

Mějte se hezky. Dominik

Pre zaujimavost, som si skin stiahol a tak si dovolim par slov. Nie je ucel ta odradit, ale poradit, coho sa vyvarovat. Pozriem celo a tu je hned zaujimava vec, celo ramu patri uplne inej masine, neposobi to zrovna pekne. Pozicne svetla su ujdene, chcelo byto doladit, nezaretusovane madla, posunuta alfa...Na dverach trosku neruzmiem, co jeto navrchu nad zarezom. Zrejme to mal byt tien zo zarezu, ale potom by malist nizsie-do neho.Prechod bocnice nastrechu-trosku nelogicky zasahuju prelisy v prednej casti az do vetraku-su moc vysoko, v zadnej casti uz nie, z coho vypliva, ze niekde bude zrada (nezrovnana fotka,zle napajana fotka). Ze su tam vidiet takmer vsetky spoje, cert vem,ale opat tam nachadzam cast, ktora patri inej masine-uchyty na zdvihanie skrine (male okruhle nad podvozkami) Este k streche, ze je to moja upravena textura zo 131 099/100 mi nevadi, ale nejak sa k tomuto skinu nehodi, nehladiac na to, ze tie fialove zaluzie tam dost svietia. Trosku trpezliovsti do buducna, nikde nie je napisane,ze skin musi spravit a ihned vydat von, ale radsej viac krat skontrolovat. ;-)

Hekl338 : Před vydáním jsem to samozřejmě posílal na zkouknutí... Nicméně díky za rady.

Omlouvám se za případné nepříjemnosti. Reskin byl stáhnut z webu, probíhá oprava. Již brzy opět k downloadu.

Po delší době opět na webu reskin dvojičky k downloadu. :salut:

duuso napsal:
Gratulujem, ja som vravel že Ti to ide dobre.

Ahoj. Díky, snažím se, ale žádné zázraky nečekejte :D. Jen doufám, že jsem se už aspoň trochu dostal ze skupiny kecálků :cool:

Ahoj hele v jakim programu vyrabiš modely do MSTS? prosim odpověz dík. a de tito dobře!!!!

filip21 napsal:
Ahoj hele v jakim programu vyrabiš modely do MSTS? prosim odpověz dík. a de tito dobře!!!!

Prosím, nejprve použít vyhledávání a přečíst FAQ, než zaplňovat forum již zodpovězenými dotazy hned po registraci!!!

:roll: Prosím moderátory o příslušné "úkony". Díky.

Naposled editoval moderátor:
Dominik napsal:
...Jen doufám, že jsem se už aspoň trochu dostal ze skupiny kecálků :cool:
Dominik napsal:
filip21 napsal:
Prosím, nejprve použít vyhledávání a přečíst FAQ, než zaplňovat forum již zodpovězenými dotazy hned po registraci!!!
:roll: Prosím moderátory o příslušné "úkony". Díky.

Máš pravdu,ze skupiny kecálků jsi plynule přešel do skupiny nafoukanejch rozumbradů...

Naposled editoval moderátor:
Tonik napsal:
Máš pravdu,ze skupiny kecálků jsi plynule přešel do skupiny nafoukanejch rozumbradů...

Já to nemyslím vůbec špatně, nováčci se musí podporovat, ale stačí se mrknout do odpadu. Co den to nový zbytečný dotaz, který je už stokrát zodpovězen. Tolik jsem toho snad neřekl.

Add Filip21 : je to trochu složitější. Nejdřív si musíš sehnat fotky. Ty pak podle vzoru na modelu ořežeš, upravíš... a pak otevřeš TGATool a z fotek vytvoříš skin. Vyexportuješ a hurá jezdit. Napsal jsem to moc stručně a nejasně, ale to proto, že je tu o skinování popsána půlka fora.

filip21 napsal:

Jednu vec ti opravím. RObí len skiny a nie modely. A na skiny potrebuješ nejaký dobrý grafický program a potom TGAtool. Ale najlepšie je keď si stiahneš AceIt ten obsahuje aj TGatool2. Pretože textúru vo formáte ACE otvoríš len cez AceIt, alebo TGA tool.

Ad Dominik: keď sa odpovie na otázku tak ako sa má, je s toho menej bordelu ako takto. Alebo si mohol dať priamo link na FAQ kde sa to preberá.

dem napsal:
Ad Dominik: keď sa odpovie na otázku tak ako sa má, je s toho menej bordelu ako takto. Alebo si mohol dať priamo link na FAQ kde sa to preberá.
Dobře, omlouvám se. Prosím moderátory o pročištění.

Zdravím, konečně jsem se vrátil z třítýdenního pobytu v ozdravovně na Šumavě a měl bych jedno přání - jaký máte názor na můj reskin ř.111, který jsem na začátku srpna vydával? Jinak moje "dílna" opět začíná pracovat :)

Dominik

Ja si osobne myslím, že je to dobré, každým skinom sa človek naučí niečo nové a úroveň sa zvyšuje, len tak ďalej.

Dominik napsal:
Takže se můžete těšit na další reskin, tentokrát v podobě ČSD T478.1030. Co se týče střechy, ještě musím sehnat nějaké podklady a fotografie z doby minulé.

:salut:
A skříň máš z fotek z doby minulé?

Hynďa napsal:
Dominik napsal:
Takže se můžete těšit na další reskin, tentokrát v podobě ČSD T478.1030. Co se týče střechy, ještě musím sehnat nějaké podklady a fotografie z doby minulé.

:salut:
A skříň máš z fotek z doby minulé?

Určitě ne, skříň je ze 749 008.

Back
Nahoře