Model x6x by Kulica, Hekl a spol.

RE: Model x6x by Kulica, Hekl a Dem

Otík11 napsal:
Jednoduché vem foťák a jdi nafotit peršingy někam plno jich je všude:):D

To nie. Menej je niekedy viac. Zabije kopec času a fotky nebudú použiteľné. To ja nechám radšej na fundovaných , ktorý vedia čo robia.

dem napsal:
To nie. Menej je niekedy viac. Zabije kopec času a fotky nebudú použiteľné. To ja nechám radšej na fundovaných , ktorý vedia čo robia.
Presne tak. Co sa fotiek tyka, mam ich dost, zasobil ma 3michal, ktory hlavne vie , co nafotit a hlavne v akej kvalite, ktore detaily atd. No aj tak neraz nafatoil a fotky sli do kosa, staci slabsia kresba a na model to pouzit nejde. ;-)

Lakovňa je pripravená. Zdviháky pod peršingom tiež :)

Ještě to překontroluju a máš to v mailu, Deme.
Polygonově to bohužel vyšlo dost vysoko, dělají to hlavně ty hydraulické tlumiče, bez nich by to byla pohoda - 6498 polygonů, což je ale pořád o 300 méně než na 122.
Jsem zvědav na vaše názory.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img202.imageshack.us/img202/497/screenshot726.th.jpg[/URL]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img401.imageshack.us/img401/7848/screenshot727.th.jpg[/URL]

Je to velmi pekná práca, ale podla mna sú tam namodelované aj veci ktoré nevidieť. Takto sa mašina vyštverá asi na 35000 polis...Čo je podla mňa veľa.

p.s: neodmažem nič, lebo ty si autor takže to budeme musieť ušanovať inde.

Můžeme to ořezávání probrat po mailu. A nebo ještě lépe na slezině, pokud přijedeš.

Myslím, že s drobnými odchýlkami áno. Ale to ani nezbadať bez výkresu na pozadí. Je to veľmi dobrá práca.

Já jsem to dělal podle výkresů, ovšem neměl jsem podvozek v maxku na pozadí, ale kótované rozměry jsem zadával přímo, nekótované odměřoval, tak tam můžou být někde malé odchylky v poloze některých komponent.

Panstvo tá mašina vypadá ako živá, fakt to bude Mercedes...

Musím pochválit celou čtveřici Dem - Hekl - Kulica - Pawlik. Pánové, vypadá to moc pěkně, opravdu precizní a čistá práce. Držím palce při texturování podvozků.

Back
Nahoře