Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Nějaký bagr byl u Němců na The.Train. Více by mohl vědět Dan J., myslím, že jej použil v některé ze svých aktivit.

Nafotil jsem jednu novinku na tratích a Deterio ji krásně vypracoval

Návěst Hlavní návěstidlo sloučeno s předvěstí (černá čtvercová deska,
na ní bílý kruh s černým mezikružím) upozorňuje:
a) na oddílové návěstidlo AH, hradla nebo hlásky, popř. na krycí návěstidlo, které
plní funkci předvěsti následujícího hlavního návěstidla;
b) na skutečnost, že odjezdová návěstidla plní funkci předvěsti nebo opakovací předvěsti
následujícího vjezdového návěstidla, oddílového návěstidla AH, hradla nebo hlásky, popř.
krycího návěstidla. Následující návěstidlo může být umístěno i na nedostatečnou vzdálenost.

novatct.jpg

Zháňam vozeň ČD_SGS na internete nieje ak možete prosím niekto do pm mi poslať odkaz na stiahnutie poprípade na mail. dakujem

Ahoj, super práce, už je zařazen v aktivitě, která půjde co nevidět ven, jen prosím tě, je nějaká chyba v kabině, když přejdeš do zadního vozu, je rozhozen pohled, místo na koleje čumíš do interiéru vozu za vozem ve kterém zrovna jsi, jde o ten krátký RegioJet 642 přechod na zadní vůz, 643 jsem zatím nestihl testnout.

Bohužiaľ, kabína je originál, s ňou som ešte nič nerobil. Ten istý problém je aj na 643 s kabínou. Akurát 642 má trošku nepriehľadné čelné sklo, je tam odraz rušňovodiča. Stači (kto chce) upraviť alfa kanál a sklo je číre. Keď som to posielal Honzovi, ešte som to číre sklo nemal.
V aktivite to riešim tak, že ako zadnú jednotku si dám prednú ale otočenú a potom je to "OK". Ešte chcem doplniť identifikačné popisky, tie som ešte tiež nemal vyfotené. Nie je príležitosť, veď ich stretávam denne :)

Zdravím, hľadám tento vozeň, je niekde prosím vás k stiahnutiu? prešiel som celý google a nič. Ďakujem
01.jpg

Ahooj,

prosím nevíte kde bych stáhl lokomotivu Siemens Vectron? gůglím a nemůžu najít o_O
Děkuji

Zdravím,byl by zájem o toto ? :),zatím fáze testování po Vúz Velim :D
01.jpg
02.jpg

Lukáš

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře