Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

ČD 163 039-1 Najbrt = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 043-3 vlakem na Euro = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 072-2 = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 074-8 = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 079-7 Najbrt = DKV PRAHA
ČD 163 091-2 = DKV OLOMOUC
ČD 163 093-8 ČEZ = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 094-6 InKarta = DKV PRAHA
ČD 163 100-1 Najbrt = DKV PRAHA
ČD 163 234-8 = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 244-7 = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 257-7 Najbrt = DKV PRAHA
ČD 163 259-5 = DKV Č.TŘEBOVÁ
ČD 163 260-3 Najbrt = DKV PRAHA
ČD 163 077-1 Najbrt = DKV PRAHA
ČD 163 095-3 = DKV OLOMOUC

Viz. Plzeňští strojvůdci a sekce Ostatní/Dislokace ČD

Dobrý podvečer, mám takový dotaz: Ze stránek http://trainset.simtrains.eu/ jsem si v sekci Viaxern stáhl kabinu pro el. jednotku 471 a v readme se píše, že je to pro II. a III. generaci. Snad jsem pochopil správně, že je to pro vozy Najbrt, ale která kabina je pro ty klasické jednotky? Ta, co je dodávaná s TBP a nebo ta co je na stejné stránce, ale v sekci Wincek007. Předem děkuji za kladnou odpověď.

Ahoj, existuje někde seznam dislokace Slovenských lokomotiv, které v současnosti jezdí? Něco jako je na Plzeňští strojvůdci? A ještě bych měl dotaz, jestli někdo nemá model/skin ZSSK WRReer blonski? Děkuji za odpověď.

Ahoj, prosím vás, tento skina asi neexistuje, že? Potřeboval bych něco do aktivity Milotice nad Opavou - Vrbno pod praděděm. :-)
gw 810.jpg

Omlouvám se, jsem cyp jak lampa, existuje v balíku 810 od Pikka, já tušil, že jsem ten motor někde viděl. :-) :-) :-)

A dokonce tuším že ve dvou exemplářích ... Případně můžeš použít Viamontí soupravičku s "řidičákem". ;)

Dobrý den,

chci se zeptat zkušenějších. Kabina pro 363 WTB je totožná s kabinou pro 162/163 WTB? Moc se v tom nevyznám. Předem děkuji za odpověď.

WTB prvky sú totožné, ale samotný pult nie a to už len preto, lebo ide v jednom prípade o dvojsystemovku a vdruhom prípade jednosystemovku.

Jasně, já jen myslel, když je cvf soubor přímo u modelu, že je i specifická kabina.
Jinak pánové, nevíte, koho kontaktovat a požádat o svolení k umístění na web u Low Poly tohoto vozu:
Zssk WRReer_IC Saris.jpg
Byl kdysi na webu u Duusa, mám ho skoro ve všech aktivitách ve větších stanicíchc se velice šikne i s ostatními Low Poly vozy. A takovýto "pivák" je fakt super. :)

Nemusíš kontaktovať nikoho...Uveď autora modelu Bgabora a je to v suchu...Pokiaľ je tam aj FAtak autora FA tinapíšm ak treba.

Dlouho jsem se tu neptal.... Tak jsem na to. :-) Chlapi, existují do MSTS nějaké osobní historické (předválečné, poválečné) vozy na rozchod 600 mm? Předem díky Dan.

Já jsem takřka žádné vozidla pro 600 mm nenašel. Výjimkou byly jen průmyslové mašinky s vozíky. A proto mi některá vozidla upravil z rozchodu 760 mm na 600 mm jeden německý modelář - nadšenec. Ostatně on to byl, kdo mne vyhecoval k postavení té drážky.

A právě na ní scháním nějaké vozítko pro lidi, když už máš v Polaně zastávku, dělňasi se musí taky nějak dopravit do práce. :-)

Back
Nahoře