Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Ahoj Dem, jenže zde vzniká onen paradox.
1. nezasahovat do eng souboru, ale chybí kabina, která je v eng směrovaná.
2. přepsat cestu ke kabině co je na webu ale pak přiložit eng k aktivitě, nebo hodit na web opravu.
No a co by pro mne bylo nejschůdnější a spestření v aktivitě je když jedu s ruským Čmelákem, tak mít ruskou kabinu a na požádání ji poslat mejlem, tomu, kdo si chce aktivitu zahrát. Nebyl by problém stáhnout kabinuna na ruských stránkách, ale ta je takový pravěk, že nemá ani noční verzi. :)

To je jisté, ale mi se nechce čumět na kapotáž jiného čmeláka, když smažím po trati s ruským strojem. :-) :-)

Nevadí, keď tak nejaké textúry nájdem na webe, ale potrebujem vedieť čo ako a kde. Poprípade dáš tam niečo na porovnanie veľkosti. Viem že nebudeš mať so sebou drevený meter s bielymi a čiernymi pruhmi po 10 cm, ale musím to k niečomu prirovnať, musím vidieť na čo a ako je to uložené ...

Taxi apropos, jen ze zajímavosti se chci zeptat dvě věci: podařilo se dohledat staré logo Čedoku na modré WR ČSD a ovlivnilo tvou tvorbu vydání prvního dílu trilogie o Ganzu.

@jagg: Logo čedok som si nakoniec vyrobil sám. Trilógia o Ganze je zatiaľ nekompletná, prvý diel opisuje staré nemecké motorové súpravy a Ganz M275.1. Teda zatiaľ čakám na druhý diel, dúfam že vyjde v dohľadnej dobe. Inak mal by som čo robiť, ale čas a zrak sú limitujúci faktor. Väčšinou zaspím pri PC skôr než stihnem niečo zmysluplné urobiť. Sú dve možnosti: Buď budem menej pracovať a venovať sa modelovaniu, alebo budem sa venovať tomu čo ma uživí. Tak zatiaľ viac pracujem než modelujem.

Keď sa Ti chce tak to nebude na škodu. Ale stačí priemer a dĺžka. Ostatné rozmery si odvodím z fotiek. Samozrejme čím lepšie podklady, tým menej bádania a pokusov.

Nazdar všetci, neviete náhodou čo je s človekom s nickom Kadr ? Chodí sem ešte ?

Zdravím, nevíte, kde se ještě dají sehnat pomůcky GVD 14/15?? Na původních stránkách to aktualizovali, na portále jsem je taky nenašel a na internetu jsem našel jenom slovenské. Díky

Ahoj, nemate niekto Vectrona RegioJet, prehladal som velmi vela no vsade iba odkaz na madarsku stranku z ktorej je uz Vectron vymazany.

Kludne moze byt aj pre OR

Dakujem

Back
Nahoře