Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli se dá někde stáhnout nějaká novější netrakční patrová jednotka OBB City Shuttle "Wiesel",než je ta původní v trainsetu BP.

Ahoj,chtěl bych se zeptat,jestli se dá někde stáhnout nějaká novější netrakční patrová jednotka OBB City Shuttle "Wiesel",než je ta původní v trainsetu BP.
Mám prelezených dosť zahraničných webov a poviem Ti že v tomto smere nič.

No Milan teraz si trafil riadne vedľa...Práveže to čo majú v PT stojí taktiež za nič ako to čo majú free...Mám asi 18 PT, viacmenej novšie veci a nechápem ako môžu dederóni za tieto "diela" pýtať peniaze a už vôbec nechápem tých, čo im za to peniaze dajú...Úroveň vypracovania tratí, modelov, kabín v jednotlivých trainsetoch rovná sa rok 2004. Neviem ako Ty ale ja som ešte v PT trainsete kvalitný model s kvalitnými textúrami nevidel. Keby sme my Češi a Slováci mali pýtať za naše diela peniaze rovnajúce sa kvalite "tovaru" už by sme boli asi "za vodou".

Dušan tie free veci čo za niečo stoja a majú fototexturu sú vykradnuté s PT. EC vozne na Jesenia. PT. Lehátko na 200 to nové čo má aj ČD PT. Ja to trošku sledujem a nesúhlasím úplne s tebou. A ostatné veci sú viac menej nejaký reinport.

Dušan tie free veci čo za niečo stoja a majú fototexturu sú vykradnuté s PT. EC vozne na Jesenia. PT. Lehátko na 200 to nové čo má aj ČD PT. Ja to trošku sledujem a nesúhlasím úplne s tebou. A ostatné veci sú viac menej nejaký reinport.
Však ja hovorím o PT....ale nevadí. Tie vozy na Jesenia mám aj ja, tie ujdú.

Tyto "hondy" nemají vlastní skiny a "bastard" má standartní najbrt, skin s trikolorou a lvíčkem ve znaku na čele je soukromý.

Však jsem ti už o tom psal, že 754.076 ve verzi najbrt není. A 754.021 v této verzi už není ke stažení, odkaz nefunguje.

@duuso
U predmetného návestidla by som sa pokúsil zmeniť odkaz na svetlo:
Prepísaním riadku SignalLight (1 "Zelene svetlo"
Riadkom SignalLight ( 2 "Zlute svetlo"

Číslo ale musí zůstat stejné, je to pozice v definici světel návěstidla. Přepíše se jenom "Zelene svetlo" na "Zlute svetlo".

@Pikku Zdravím, ze stránek od Pikka nejde stáhnout lokomotiva 719.701. Vždy mě to přesměruje na nějaký jiný obrázek.

Model není dokončen. Vzhledem k tomu, že spoluautor modelu @Vrbam ukončil modelářskou činnost, je mizivá šance na nějakou změnu současného stavu.

To mě mrzí, potřeboval bych ji na posun do fabriky. Jen mě trochu zaráží - proč je na webu a proč je vedle ní tlačítko "Stáhnout", když tedy není ke stažení?

Back
Nahoře