Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Dobrý den. Sháním komplet lokomotivu 475.111 do msts. Model už jsem kdesi sehnal(už si nepamatuji kde), ale mám problém s kabinou. Našel jsem, že kabina je zde: http://xtrain.alsat.sk/msts/steam/s475-1.htm , ale bohužel nejde stáhnout. Nemáte ji někdo? A model, který mám já, dokáže jet pouze dopředu, pokud existuje model se "2" kabinami, tak bych za něj byl moc rád, nebo je jiný způsob, jak jet s 475.111 uhlím napřed?(myslím tak, aby i světla svítila vpředu bílá, vzadu červená). děkuji

Dobrý den přeji všem. Chtěl bych se zeptat jestli je možnost někdě u maďarských kolegů sehnat model motorové jednotky na kterou dělal Pikku skin na svých stránkách jako řada 835 ČD. omlouvám se,ale maďarské řadové označení neznám.

Chlapi zdravím.
Prosím vás, nemá někdo stažené vozy DR a DB z webu od Ppoolllla tedy bývalého Train-sim? Přišel jsem o ně při reintal PC před časem a dělám aktivitu z roku 1988 a docela bych je potřeboval.
Dan

Download je funkční a není potřeba se nikam registrovat. Stačí správně opsat čísla v rámečku. Teď zkoušeno pomocí Mozilla Firefox 7.0

Zdravím,

Chci se zeptat, jest-li existuje vůz ČD 810 v najbrtu. Pokud ano tak jest-li by někdo poslal odkas na stažení.

Zdravím!
Chtěl bych se pozeptat. Nevíte někdo, kde se dá stáhnout Šlechtična do MSTS? Neonym se taky po ní onehdá sháněl. Má je Hummus, ovšem jako soubory CDP do Trainzu a pak jsem našel ještě jeden odkaz a po kliknutí na model se objeví, že stránka neexistuje, ovšem ten odkaz šel taky na Hummuse. Za případnou radu předem děkuji. F.

Back
Nahoře