Takže dnes som si prešiel tvoju aktivitu Os 7808 a mám zopár tipov čo by si mohol upraviť, neber to ako nejakú buzeráciu

Takže na začiatok, na to, že je to tvoja prvá aktivita to bolo dobré ale

:
Mohol by si do budúcna určite pridať viac trafficu, 2 vlaky počas dvojhodinovej aktivity je málo

Stačilo by zopár nákladných vlakov, prípadne ak by okolo prešla len nejaká rakaňa alebo dvojička.
Ďalšia vec, trochu som nepochopil, aký význam malo ísť na 40tku do odbočky v staniciach Kysak a Margecany keď široko ďaleko nebol žiadny vlak

Samozrejme je pravda, že trochu to oživí aktivitu keď treba pred stanicou pribrzdiť, ale ak nič nie je dookola je to zbytočné

Potom čo by si ešte mohol zlepšiť sú súpravy. Všimol som si, že tie 2 vlaky čo prešli okolo a aj osobný ktorý som riadil bol poskladaný z veľmi starých skinov na ktorých boli ešte nápisy IC

Súprava ďalšieho osobáku by mohla byť napr. zložená z Heklových skinov zeleného a blonski vozňa Bdt ktoré su na stránke Ondra Janiša. Použiť by si mohol na rýchliky Rockerove 362/3 a niektoré Vladove skiny 163 na osobáky. A potom teda tie vagóny v blonski nátere (B,Bpeer,Beer atď. Demov Bmpeer si už použil ) ktoré sú na stránke u duusa a dema.
Toľko len môj názor

teším sa na ďalšie aktivity