1. malá slezina pro všechny.

Kdy chcete slezinu.

• 28. 11. 2009

Hlasů: 12 60.0%
  • 12. 12. 2009

Hlasů: 1 5.0%
  • 16. 01. 2010

Hlasů: 3 15.0%
  • 16. 03. 2010

Hlasů: 3 15.0%
  • Jiný termín

Hlasů: 1 5.0%

• Hlasovalo členů
    20
  • Ukončená anketa .
Já jsem chvíli i uvažoval, že bych přijel, ale dnes ráno jsme se vraceli teprve domů, navíc jsem ještě šel spát o půlnoci a ráno v 5 už musel vstávat, a jet odpoledne, to bych tam byl až večer. Škoda, mohl jsem poznat další várku pracujícího lidu do MSTS. Třeba někdy příště.

Jinak já si myslím, že pokud se sešlo 20 lidí, to není špatné, naopak, bral bych to jako úspěch. Některé neveřejné sleziny, i když na nostalgických jízdách, to je pravda, jsou ve velmi "hojném počtu", sejde se tam 1-3 lidé. :D V Bohumíně nás též myslím bylo lehce nad 20, nevím, nepočítal jsem, jen jsem hleděl kdo je kdo, mám v tom stále zmatek, a když se zpětně dívám na fotky, poznal jsem sotva polovinu lidí. Ani to bych nepoznal, kdyby mi to tam ochotný člověk zde s nickem poison nevyjmenoval :D

Mějte se hezky a užijte si ještě zítřek.

Tak už jsem také dorazil domů.Kdo na slezině chyběl,může litovat.Nová trať na slezině představená vypadá dobře,její zveřejnění a oznámení o kterou trasu se jedná je na autorovi,takže držím palce ke zdárnému dokončení.Organizačně dobře zajišťený,oběd vynikající.

Back
Nahoře