nefunkcna aktivita

Tomi-KWP

Začátečník
A este jedna otazka ked stiahnem aktualizaciu nejaku inu ale je pre TRAT 321 a je v subore .apk to znamena ze samorozbalovacia vlozim ju do UTILS/tsunpack potvrdim ANO a samo by si to malo rozbalit do prislusnich zlouiek vsetko spravi ale nahle jak spustim hru ukaze ze chyba nevie nacitat vozidla daco vtom zmysle ze nevie vozidla nacitat ani vagony a pritom ta aktualizacia je aj z vozidlami preco to nejde? co je chyba
tu je stranka danej aktualizacie su tam 5 aktualizacie ale nejde to ani pri jednej http://www.vargamatej.euweb.cz/msts_aktivity.html tu je stranka ak by dakto chcel vyskusat
dakujem za odpovede

Psal jsi v jiném, že se snažíš učit. Přitom jsi nepostřehl ani základní rozdíl pojmů aktualizace a aktivita. A aktivita rozhodně neobsahuje vozidla, vozidla jsou součástí Trainsetu. A Trainset není součástí trati.
Pokud si trošku doplníš základní znalosti o simulátoru, ozvi se mi přes SZ, pokusím se Ti poradit.

Honza napsal:
Psal jsi v jiném, že se snažíš učit. Přitom jsi nepostřehl ani základní rozdíl pojmů aktualizace a aktivita. A aktivita rozhodně neobsahuje vozidla, vozidla jsou součástí Trainsetu. A Trainset není součástí trati.
Pokud si trošku doplníš základní znalosti o simulátoru, ozvi se mi přes SZ, pokusím se Ti poradit.

Já už mu to psal Hozno s tou aktivitou a aktualizací :D

Back
Nahoře