Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Já vím Bohumile, já vím. Já tam skočil v editoru TSRE a divil se, kde to jsem. Zastávka Pavlovice nikde, ale válel jsem se ovíněný u těch sklípků před obloukem. :) V editorech ale nic nenajdeš. Není co smazat. Tak jsem musel do editoru MSTS, vyrvat asi 500m kolejí, uložit a pak to začalo řvát o značce nástupiště. Samozřejmě smazat. Koleje jsem naskládal zpět a už je po problému.
Ale dějí se horší věci. Ze zastávky Rakvice se mi dělá takový koš. Jednou jsem tam našel světelnou klasickou předvěst, netuším odkud přiletěla a předevčírem na zastávce přes koleje se vznášel blok 4 domečků. Netuším, kde se to tam vzalo. A jinak je normální, že na nízké oběžné dráze občas objevím nějaký ten strom, či domeček. Je to boj s větrnými mlýny. Stále něco mažu a stále něco poletujícího objevím nového. Ale já nic, já to tam nedávám. :)

Ahoj, oprava návěstidel od Úval k Běchovicům proběhla v pořádku, ale asi jsi zapoměl ještě na jedno návěstidlo před Běchovicema. A ještě drobnost, kterou si třeba nově poslanou aktualizací opravil, ale pro jistotu u zastávky Rakvice ti levituje blok baráčků a za ním návěstidlo je zarostlé směr Břeclav.
Open Rails 2020-12-19 10-36-16.jpg

To návěstidlo nikomu nevadí, ne? Padesátky se jej netýkají a bylo mi líto jej zbourat. Ještě jsem musel kompromisně přelinkovat a doplnit návěstidla pro jízdy proti správnému směru. O těch Rakvicích jsem už psal. Že se mi tam dělá šrotiště proti mé vůli a naposledy tam byly přes koleje pohozené 4 rodinné domky. Už tam nejsou a to zarostlé návěstidlo jsem také objevil a je opraveno. Jednalo se o vjezd do Podivína. Trochu jsem to prosekal. :)

To netuším, stojí u něj R a nechce vjet do Běchovic. Vedle jedoucí OS po pravé jede až do Libně. Toho TM si nevšímej, jedu směr Břeclav.

Díval jsem se a je nalinkováno správně. Když tak udělej screen z editoru aktivit. Jestli se tam neudělal nějaký kaz v kolejích. Klánovický les je velmi nebezpečný. Neopatrný pohyb kamerou směrem dolů a editor padá. A několikrát mi tam i spadl.

Není to náhodou nové návěstidlo. To by vysvětlovalo. Udělám až nejdříve ve středu večer.

Tak jsem se nad tím několik hodin trápil. Vytrhal jsem nejprve koleje. Pak si všiml, že to návěstidlo na té bráně není usazené, tedy původně tam bylo jiné, tohle má podstavec. Tedy po nějaké aktualizaci návěstidel se změnilo, což je špatně. Tedy smazat, uložit a znovu osadit. Zkušební jízda a návěstidlo i tak potmě. Vůbec nesvítí a vlak nepustí také. Tak jsem se naštval, smazal jej a osadil nové stožárové vedle toho, jak je na druhé koleji. A už to funguje. Tedy bylo vadné návěstidlo. Nejhorší na tom je, že člověk opravdu u toho ztratí několik hodin, než se na chybu přijde. A pak čas pro tvorbu do MSTS vyprší. Tedy do této aktualizace už nechci žádná nová návěstidla.

AhoBrumovice.jpgj v zastávce Brumovice na trati Zaječí - Hodonín levituje figurka čekajícího cestujícícho:

No, on je v aktivitě rok 2011 a podzim, o rouškách se nám v té době ani nezdálo, ale mám další kosmetickou chybu, za stanicí Moravská Nová Ves směr Břeclav, kned za mostem poletují křoviny.
mor_nv.jpg

Teda Dane, ty se nazlobíš. :) Opraveno. Ale takových míst bylo a ještě asi je. V editoru to moc vidět není, ale běda, jak se svezeš ve vlaku.
Díky za upozornění.

Ahoj Zbyňku, vím, že tento úsek ještě není kompletně zastavěný, ale kousek za Hodonínem, směrem na Čejč, se ti vznáší ve vzduchu strom :)

Přílohy

• Open Rails 2020-12-26 08-05-21.jpg
    Open Rails 2020-12-26 08-05-21.jpg
    781.3 KB · Zobrazeno: 17
Zdravím. Hned za Břeclaví ve směru na Brno, jsem si polámal smeták o trpasličí sloup :P

Přílohy

• TV.jpg
    TV.jpg
    1.2 MB · Zobrazeno: 40
To dělá ten blbý editor. Takových poletujících stromů jsem už pochytal minimálně 20. :) To nemá konce. Ale už jsem ho našel, byl tam ještě jeden nad Kobylím. :)

Zdravím. V Pardubicích, na kolínském záhlaví zřejmě chybí sloup.

Přílohy

• TV_P.jpg
    TV_P.jpg
    165.8 KB · Zobrazeno: 34
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře