Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Na některých zastávkách v úseku Slovenské Nové Mesto - Margecany chybí tabule s názvy zastávek a se směry. Chybí to jenom mně nebo i někomu jinému?

u bývalého hradla Jahodnice (úsek Malešice- Běchovice) chybí silniční nadjezd.
8c3f6d36e51a6ec2c7a9c589fc6c223e.jpg
Chyba je v přílišné náročnosti na grafickou kartu. FPs v daném místě mám 17-21 , to je dost na místní zástavbu. Kolik objektů máš Martine na daném čtverci? Asi je zde vícero objektů s vysokým počtem polygonů.

Naposled editoval moderátor:
Tohle se mi pravidelně stává v Kolíně. Všiml jsem si i jende, u téhle tratě běžný jev, stačí uložit a znovu načíst. A myslim že to nejsou jenom mosty, ale když lítají štrůdly aut ve vzduchu tak si toho člověk všimne :o)

Silniční nadjezd nechybí, takový stavitelský amatér ještě nejsem!:D
Pouze počítač nestíhá načítat objekty, takže jak řekl Adnedz, uložit a znovu načíst.

Presne toto robí aj v Ostravsku, keď idem cez Ostravu Vítkovice tak po Svinov nemám krajinu, koľajnice, nič. Presne tak treba to len uložiť a znova načítať.

u Nové vsi u Kolína (jak je předvěstník na 120 u kolínské zastávky) zlobí terén na rozhraní čtverců.
4766ba5da0eff4cd54b8dc7002732e9b.jpg

Ahojte, ja by som sa chcel opýtať. Hru som už dlhšie nehral, ale je normálne aktualizovaná a dal som si aj tie staničné hlásenia. Z nudy som si chcel len tak zahrať jednoduchú aktivitu, ktorá už bola v hre priložená, nejaký motorák v čechách, lenže pri načitávaní mi vyskočila chyba, že nebol nájdený SMS súbor, .../.../common.snd/vozy/010.sms hra však išla normálne až na to, že nebolo počuť zvuk motora a ani zvuk píšťaly. Zase na aktivite Košice - Praha mi nejde prepnúť pohľad do osobného vozňa, je chyba u mňa? Vopred veľmi pekne ďakujem za pomoc.

Dobrý večer, při vjezdu do Červenky, (od Olomouce), když je postaveno do odbočky, tak nesvítí poslední oddílové návěstidlo autobloku.

Ahoj Martine,před stanicí Poříčany ve směru od Prahy nesvítí poslední oddílové návěstidlo autobloku před vjezdovým návěstidlem na prostřední (nulté) koleji při jízdě do odbočky.Dále jsem zjistil,že za stanicí Brandýs nad Orlicí ve směru na Českou Třebovou,jak je most přes řeku (hned za stanicí Brandýs nad Orlicí),tak tento most se před průjezdem vlaku jakoby "zprůhlední" a je vidět jen voda v řece.Jiné mosty to nedělají.Můžeš se na to podívat? :-)

rexik napsal:
Ahoj Martine,před stanicí Poříčany ve směru od Prahy nesvítí poslední oddílové návěstidlo autobloku před vjezdovým návěstidlem na prostřední (nulté) koleji při jízdě do odbočky.Dále jsem zjistil,že za stanicí Brandýs nad Orlicí ve směru na Českou Třebovou,jak je most přes řeku (hned za stanicí Brandýs nad Orlicí),tak tento most se před průjezdem vlaku jakoby "zprůhlední" a je vidět jen voda v řece.Jiné mosty to nedělají.Můžeš se na to podívat? :-)

Já už tam jel mnohokrát a nikdy jsem si nevšiml, že by se most zprůhlednil, ale podívám se na to.

Ahoj Martine,zhruba 1 km za stanicí Kralovany ve směru na Košice jsou u trati přejezdové výstražníky,ale přes koleje žádná silnice,ani cesta není.Můžeš se na to podívat :-)

Ahoj, při tvorbě Os 3774 jsem měl problém v Třebové. Při jízdě z Třebovic jsem nechtěl k prvnímu peronu, ale k jednomu z prostředních nástupišť, ovšem nepovedlo se mi to, pokaždé když jsem chtěl na první výhybce uhnout vlevo, při jízdě na vjezdu je na stůj a pustilo mě to jen rovně k prvnímu peronu. Asi chybně nalinkované návěstidlo.

Mario, myslíš tu světelnou signalizaci? Tam není přes koleje cesta, je tam jen taková vyšlapaná pěšinka od lidí, v MSTS je to v pořádku.

Co ale není v pořádku, je to vjezdové návěstidlo v České Třebové, opravdu bylo špatně nalinkované, díky za upozornění poisone, už jsem ho opravil.

Ahoj Martine,jo,jo,myslel jsem tu světelnou signalizaci :-)
Tak to se omlouvám,že jsem zbytečně zmatkoval,ale nezdálo se mi to,tak jsem napsal :-)

Zajímalo by mě, zda je to autorův záměr či nikoliv: Při tvorbě jakékoli aktivity chci vypravit vlak (a je jedno, jestli hráčův nebo traffic) ze stanice Ostrava hl.n. na frýdlantské části nádraží směrem na Střed, vždy je na návěstidle postaveno na "Stůj!". TAB to sice vyřeší, ale traffic s ním pracovat neumí. Konkrétně jde o odjezdové návěstidlo na koleji číslo 803.Dále jsem si všiml, že v Albrechticích u Č. Těšína je na odjezdu směr Havířov dvakrát po sobě značka "Zvedni sběrač" a v Havířově - Suché jsou nad perony v sobě dva odlišné typy stožárů TV. Jeden pro dvojkolejnou trať a jeden pro čtyřkolejnout.

Zdarec, tak zase tvořím aktivitu a při jízdě ze Studénky je na vjezdu do Suchdola výstraha 120, pak zase volno, to je tak i v reálu nebo je to chyba?

poison napsal:
Zdarec, tak zase tvořím aktivitu a při jízdě ze Studénky je na vjezdu do Suchdola výstraha 120, pak zase volno, to je tak i v reálu nebo je to chyba?

Zdravím, to samé dělá i při vjezdu do Studénky od Suchdola, při vjezdu do Polanky nad Odrou od Studénky, ještě i někde v Ostravě jsem to viděl, i v Bohumíně směrem od Dětmarovic. Vždy na návěstidle svítí výstraha a po projetí už je na dalším návěstidle volno.
A dělá to pouze u nových návěstidel s PUR, které jsem do tratě nedávno umísťoval. Zkusím to skonzultovat s Deteriem, snad příjde na to, v čem je chyba.
Ale zase na druhou stranu, aspoň to není taková nuda, jezdit furt na volno, takhle je nějaké vzrůšo, když se fičí 160 a najednou se nečekaně objeví výstraha:D

Jestli tam máš víc než 5 linků, tak tohle je příčina. Stačí před návěstidlem chvíli počkat a volno tam opožděně naskočí.
Ale pokud jsi s linky v normě, tak to raději prokonzultuj s Jirkou Polákem, ten celý systém vymýšlel a bude vědět, co se smí a nesmí. Z toho mám právě u Deteria obavy, aby s něčím neexperimentoval a neudělal nějaká nastavení, která narušují zase jiné funkčnosti. Jestli se pak návěstidlo nechová, jako by bylo zatíženo mnoha linky.
Mě také nějaká návěstidla dodal, ale ještě jsem je nezkoušel. Asi bych měl.

Back
Nahoře