Model 736.102 ZSSK by Vlado

vlado0001

Cestující
Zrejme tento príspevok nepatrí do tohto vlákna, nakoľko sa nejedná o repainty, ale o modely, ale zatiaľ nové vlákno zakladať nebudem. Takže z mojej dielne čoskoro vyjdu dva nové modely. Model ZSSK 736 102 a model ZSCS 773 001. Nakoľko sú modelované v gmax, skladajú sa z dvoch častí z dôvodu počtu poly.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/Skladisko/zssk_736102.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/Skladisko/773.jpg

RE: Repainty Rocker & Vlado

Povedené jsou oba modely sice u řadu 736 jsem neviděl na živo tak nemůžu srovnat ale model řady 773 je jak skutečný už se těším až bude venku na težké náklady se bude hodit.

Od tejto chvíle môžete z mojej stránky sťahovať model lokomotívy ZSSK 736 102-5 "Terezka". Vďaka duusovej ochote je v balíku pribalený aj skin 736 101-7 "Donkey"

[split] Repainty Rocker & Vlado

tenhle výhled je opravdu lepší, ale ještě bych to zkusil udělat jinak (pokud by tedy byla ještě možnost) výhled postojačky, ale focený z větší vzdálenosti tak, aby byl vidět ovládací pult a naanimovat ho. Já v tom osobně tedy zkušenost žádnou nemám, ale je to jen nápad-jak moc je realizovatelný netuším

Práveže možnosť moc nie je, chýba mi aj normálna fotka kapoty s pultom. Vyššie uvedený pohľad je iba z núdze cnosť.

Navíc by ten pohled byl hodně nerealistický a pokud by fíra stál, a koukal tak, jak je focen ten pohled, tak na pultu by toho moc neviděl....spíš to nechat jako doplňkový pohled ( Michale, z nouze ctnost bych to nenazýval).

nebulus napsal:
Bude to ako ľavý pohlad.

Samozřejmě je to na Vás, je to Vaše práce, ale být to v mých rukou, zvolím to jako PRAVÝ pohled. Je to tak vyřešeno i u univerz. kabiny pro parní loko.

Pravý pohľad bude smerom dozadu. Pri mašine s vežovým stanovišťom je to logické, lebo ani v reále sa pri každom cúvaní neprechádza na druhé stanovište.

nebulus napsal:
Nastal čas preveriť nový foťák v boji a s pomocou Vlada a Duusa som získal celkom slušné fotky 736-1. Už sa to trochu podobá, ale je tam ešte dosť práce. Najprv ale dokončím rozpracované záležitosti.

To sa nie podobá, ale to je ono. Presne takýto výhľad mám keď s tým idem.

1) Máš rok meškanie........Tieto modely už boli pred rokom vydané
2) Klikni na autorove WWW. Nie je to značka auta, ale jeho stránka , ktorá ešte stále žije.

Model bol trochu upraveny a na cabe sa znova pracuje. A keď to bude, tak to bude na stiahnutie.

Back
Nahoře