Train Simulator

Ok. Chcel som si byť istý, aby som zbytočne neinštaloval Romanovu trať a potom to nešlo.....

p.s: mimochodom nejaká rada ku sergejovi ? Mám ho v assets ručne vložený, pretože to nie je rwp. Vložiť ho na predok vlaku vložím, dám tam aj mašinfíru, ale v hre sa do loko nedostanem. Ako na to?

To se děje, když chybí kabina. Ale sergeje nemám, tak nevím, jestli je součástí balíku nebo se musí stáhnout zvlášť.

No to ja tiež neviem. ROman ho má. To je tá veľmi diskutovaná beta na RW fore.....Tak či o tom Roman niečo viac nevie....

Tak jsem si ho teď schválně stáhnul a nainstaloval. Balík kabinu obsahuje. Normálně jsem ho dal na koleje, přihodil fíru, uložil, kliknul na mašinu a jedničkou přepnul do kabiny. Takže standardní postup.

Ja som niekde robil chybu, lebo už mi to ide...... Darmo odvykol som si. Už som to rok nemal zapnuté...

2015-04-24_00001.jpg

U Hekla je ke stažení první betaverze 363035:
http://modely-msts.cz/rusnerw.html

Videonávod je zde:

Je to na vlastní nebezpečí, bez technické podpory. Postřehy klidně hlaste, ale nezaručím, že na ně bude někdo reagovat.
icon_mrgreen.gif
Mašina zdaleka není kompletní, takže to, co vám nebude fungovat, tak s největší pravděpodobností děláte špatně nebo ještě není hotové. :p

Je fakt parádna a tá kabína ....no a kým som to nakopol :O .....skoro som sa zapotil :D ......ale chválim autorov fakt klobúk dole :D :D ...
už som jej dal papať napätia :D

Konečně jsem se dostal k tomu, abych si TS objednal, ale ještě než jej objednám se chci zeptat, zda koupit TS 2014 nebo TS 2015, zaráží mě totiž, že TS 2014 je dražší než TS 2015.
A pokud si koupím klasickou krabicovou verzi, i ta se aktivuje přes Steam?

Záleží na tom, co preferuješ za tratě, které jsou součástí TS2014 nebo TS2015. Jádro hry se ti automaticky zaktualizuje na 2015. Pokud vím, tak i krabicovou verzi je potřeba aktivovat na Steamu.

U TS 2015 vím, jaké jsou tratě, ale jaké jsou v TS 2014, prosím?
Ale jinak je snad předpoklad, že se objeví i české tratě, lokomotivy apod., ne?

Jo tak to už si nepamatuju. Měl by to tam mít napsané prodejce. Kolikrát se daly sehnat různé výhodné starší verze, které ale neobsahovaly to, co oficiální Steam verze. A i Steam verzí bylo někdy víc.
Č-S věci už se objevují. Stačí zapátrat na RW fóru.

Určitě je na co. Já jsem včera po dlouhé době zapnul MSTS, vzal si Eso ... a ... no ... ehm ... nemám slov. :D

Back
Nahoře