Trať ZSR 191-193

Dobrý večer,jen bych se rád zeptal,jestli se někdy bude pokračovat i z Humenného dál,např. směr Lupkow.Díky.Jirka

Robo, keď budeš robiť korekcie, pozri sa na vchodové návestidlo do Uporu od Stanče. Vôbec nie je vidno návesť, je schované za stožiarom TV. A ešte jedna drobnôstka, zastávka Dúbrava: ukazuje len Dúbrav. Asi pôvodne upravovaná textúra Dúbravka :)

Robo, keď budeš robiť korekcie, pozri sa na vchodové návestidlo do Uporu od Stanče. Vôbec nie je vidno návesť, je schované za stožiarom TV. A ešte jedna drobnôstka, zastávka Dúbrava: ukazuje len Dúbrav. Asi pôvodne upravovaná textúra Dúbravka :)
Dobre pozriem sa na to a zastavku Dubrava bola moj prvý pokus o vymodelovanie objektu takze ta tabula ako je tam cely nazov ale poskladaný s viacerych textur co pismeno to textura a planujem ju v relativnej blyzkej dobe vymodelovat s originalnou texturou a to navestidlo posuniem.

Zase dve menšie chybičky :)
- Bánovce nad Ondavou smer Hatalov, za výhybkami do OTV či meniarne je rýchlostník 60 ale TM ukazuje 40 v celom oblúku až po trpazlíka pred priecestím
- úsek Laškovce - Michalovce má rýchlosť 60 km/h ale opačný smer Michalovce - Laškovce 100 km/h

To ti ukazuje pretože asi pravdepodobne ides do odbočky 40 a ten trpaslik je na zrušenie tej rychlosti MSTS to inakšie nevie poriešit podstate ten problem je asi snad v ostatných tratiach pokial sa milim tak ma prosím opravte. A na Michalovce neviem prečo ved tam ani není ziadne navästidlo na tu rychlost a rychlostnik som tam ziaden neosadzal neviem mozno ked pojdeš tou spojkou tak moze ti hadzat tu rychlost aka je na tom useku.

Išiel som spojkou z Hatalova. Cez spojku je 40 a za výhybkou (od krycieho návestidla) až po Michalovce 60. Skúsim ísť ešte z Bánoviec priamo na Michalovce.

Priamo budeš mať 100 ale vieš čo ked tak šupnem tam skryty rychlostník lebo proste ked pojdeš cez spojky nie je čo aby definovalo tu novú rychlost.

Zdravím chci se zeptat kde se dá trat stáhnout odkaz sem nasel na strance ale objevímse mi že neexistuje děkuji za radu

Robo,
- búdka výhybkára v Strážskom, zhlavie od Brekova, má názov "Dobošice" :)
- Pred Čelovcami od Trebišova je 2x umiestnený predzvestník 30km/h. Prvý krát je správne, druhý je falošný.

P.S. Poznatky ti môžem písať sem do vlákna alebo to chceš radšej do SS?

Radšej takým systémom ako ma Zbynek nebo Stavitel čize priamo do vlakna a najlepšie je keby aj bol screen aby som vedel presne sa k tomu vyjadrit viem ze jeden predzvestnik je otočený blbo ked idez z Celoviec do Trebišova to je schvalne podla videa a ta budka alebo hradlo o tom viem potešilo by ma niejake foto aby som mohol vymodelovat originalny model.

... foto aby som mohol vymodelovat originalny model.
Nechaj modelovať ostatných, Ty sa venuj predovšetkým stavbe. Pozri sa u trati BP - kto chcel mať postavenú trať žiadaným smerom, musel sa o to nejako pričiniť. Napríklad postaviť autentické modely staničných budov aj iných objektov. Ďalší môžu zdvihnúť svoje zadky od PC a ísť niečo nafotiť alebo nasnímať video. Keď budeš chodiť fotiť Ty alebo budeš sa zdržiavať modelovaním, tak trať bude hotová možno vtedy, keď tunajší admin bude zakladať nové vlákno Train Simulator 2025.

Nechaj modelovať ostatných, Ty sa venuj predovšetkým stavbe. Pozri sa u trati BP - kto chcel mať postavenú trať žiadaným smerom, musel sa o to nejako pričiniť. Napríklad postaviť autentické modely staničných budov aj iných objektov. Ďalší môžu zdvihnúť svoje zadky od PC a ísť niečo nafotiť alebo nasnímať video. Keď budeš chodiť fotiť Ty alebo budeš sa zdržiavať modelovaním, tak trať bude hotová možno vtedy, keď tunajší admin bude zakladať nové vlákno Train Simulator 2025.

Tak to maš svätu pravdu len keby bol kto to natočit aj modelovat aj fotit. Všetko bohužial musim robit sam ak chcem aby to vyzeralo k svetu. Velmi by mi pomohlo keby mi dakto pomodeloval aj pofotil. Chvalabohu videa mam od ludi a sem tam dačo som si potočil aj nafotil. Ešte mi chyba Čierna nad Tisou a Humenné mesto- Dlhé nad Cirochou. Pytam sa o videa nikto nema cas ale kedy aky usek postavim tak to sa zaujimaju. Tak isto aj podklady na textury ziskavam z netu albo zo strietwevu.

Natočiť nemám ako ale ČnT a Strážske ti príležitostne nafotím, (momentálne na východ nemám cestu) len mi musíš dať inštrukcie, AKO a ČO. Taktiež môžem nafotiť úsek od ČnT na Sečovce. Modelovať neviem ale ak by sa niekto našiel z BA, čo ma do toho zasvätí, pustil by som sa aj do toho.

Zdravím surne prosím vas o pomoc je ohrozena stavba trate vyzera ze uz asi nebudem dalej staviat preto ze msts prestalo spolupracovat hned po spustení editora vyhodi ze program prestal pracovat a ked dam podrobnosti tak vyhodi to:
Popis problému:
Názov problémovej udalosti: APPCRASH
Názov aplikácie: train.exe
Verzia aplikácie: 1.16.5.912
Časová pečiatka aplikácie: 3c1625d7
Názov chybného modulu: train.exe
Verzia chybného modulu: 1.16.5.912
Časová pečiatka chybného modulu: 3c1625d7
Kód výnimky: c0000005
Odsadenie výnimky: 00090044
Verzia OS: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identifikácia miestneho nastavenia: 1051
Ďalšie informácie 1: db86
Ďalšie informácie 2: db86b166907770376374dc76f8714b6d
Ďalšie informácie 3: f2f0
Ďalšie informácie 4: f2f06fb19d7cb9979b836dbd3811026b

Prečítajte si prehlásenie o používaní osobných údajov online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041b

Ak prehlásenie o používaní osobných údajov nie je dostupné v režime online, prečítajte si ho v režime offline:
C:\Windows\system32\sk-SK\erofflps.txt

Skušal som totiž open rails a nainstaloval som nový framework od vtedy vznikol tento problem skusal som obnovu systému tak isto par krat reinstal msts so vštkym reinstal grafiky pri zakladných tratiach funguje moju hnet ako načita editor tak hned zhodi Prosim fakt o pomoc lebo neviem si poradit a reinstal windowsu fakt nemam chut či to uz je osud ze musim s tym skončit??

To neděláš žádné zálohy ? Maximálně se vrátíš o několik kroků zpět. Ale bez záloh se stavět opravdu nedá. Nějaká chybová hlášení, to se určitě k obnovení použít nedá. Mě ne jednou save způsobilo, že soubor databáze TDB se zmenšil na polovinu a byl konec. Naštěstí byla záloha. Nebo ze záloh ďobu databázové objekty, kde zmizel model sinice či kolejí. Kolikrát mám strach, kdyby se mi práce úplně sesypaly a proto pravidelně vydávám pracovní aktualizace a tím mám zálohy i v okruhu spolupracujících modelářů.

Prave, že ani zo zalohy to nejde tam je skor nie chyba v trati ale v msts alebo vo windows dačo ten framework musel zbabrat proste hole msts nainstalujem pohode aj zakladne trate idu to tiez ale akonahle hodim svoju aj svoj global skusal som aj zo zalohy proste ono načita a ked sa dostanem do trate tak po sekunde vyhodi ze program prestal pracovat. Asi bude mozno problem inde skusal som preinstalovat aj Windows a kukam tak ma problemy s nabehnutim zajtra budem volat do servisu proste instalacia prebehne korektne ale ak uz ma nabehnut windows tak ostane len čierna obrazovka s blikajucou bielou pomlckou v hornom lavom rohu. Takze asi tak vyzera ked MSTS zacne blbnut tak asi s počitačom nie je niečo v poriadku.

Back
Nahoře