Cabview

Miran

Moderátor
Správce
Z technických důvodů bylo nutno původní vlákno uzamknout a archivovat. V diskusi pokračujte zde.

Přímý odkaz na archiv: cabview archiv #1

Naposled editoval moderátor:
Ahojda! Tak zase jednou budu otravnej pro změnu já. Povězte někdo, prosím, kdopa dělal kabinu na TU47. Vím, že byla animovaná a spousta věcí byla vzatá z M262. Já to tady nikde nemůžu najít. Díky.

Na TU47 snad byla jen neanimovaná ( nebo snad jen částečně animovaná), na plné animaci se pracuje.

No jo tak sem to asi poplet. Každopádně tady byl někde obrázek animovaný kabiny s titulkem rozpracováno a že jsou některé animace z cabu 262. Třeba se dotyčný ozve...

Nazdar lidi. Je tomu už nějaký pátek, co mi někdo z Vás posílal originální levý a pravý pohled na motory 854. Pokud si toto dotyčný přečte, tak bych byl rád, aby mi to poslal. Pokud máte někdo jiný uvítám mail i od Vás.

Děkuji mnohokráte....

No s tými retušami by som to ešte upravil.A pozadie by som nevyfarboval bielou pretože ak nechceš robiť zašpinené okná tak s tým len stratíš čas.

On je ten front vůbec celý nějak nepřirozeně naklopený doleva - budeš dělat i s tím něco?

Ten font ještě srovnám. Retuše opravím. Bíle pozadí není vymalované,ale je to screen z CE(cab editoru),který bíle uděla vše,co je vyalfované(aspoň mně).

Bílá je dobrá. Stačí vědět jak potom naložit s alfou. Jirka Kadr to má zmáklý...

Ten front poskladaj radšej ešte raz , lebo toto nevyrovnáš už nijak. Celé je to deformovane. Front je základ celej kabíny a keď je front zlí tak je celí kab zlí.....

Zase obrázek ve formátu bmp... To je tak těžké ho dát do jpg a teprve potom to nahrát na web? Jde o velikost obrázku.

Zdravím,
udělal jsem si výlet a nafotil stanoviště 387.0. Výhled mi poskytl pan Vladimír Pumprla, za což mu ještě jednou děkuji. Statický cab by byl hotov, rozpohyboval jsem ručičku rychloměru ale ještě prosím někoho o pomoc, potřebuju to dopilovat. Až bude hotovo, zájemcům rád pošlu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img155.imageshack.us/img155/779/cab387.jpg[/URL]
Dál se chci zeptat odborníků, jak bylo provedeno osvětlení stanoviště 387.0? Budíky byly nějak osvětleny? Rychloměr byl osvětlen? Nebo se jezdilo potmě? Díky

Hynďa: pekné, ale trocha by som znížil jas na ľavej strane a ešte možno zmenšil odlesky na kotly vonku. A ešte tie odlesky v bočnom okne pôsobia trochu divne. A na prednom okne sú nejaké biele okraje.

nebulus napsal:
Hynďa: pekné, ale trocha by som znížil jas na ľavej strane a ešte možno zmenšil odlesky na kotly vonku. A ešte tie odlesky v bočnom okne pôsobia trochu divne. A na prednom okne sú nejaké biele okraje.
Díky za kritiku. Na tom předním okně je víc věcí, které se mi tam nelíbí. S tím si ještě trošku pohraju. Boční okno se mi taky nezdá, snad se mi podaří s tím něco udělat.
Ty odlesky na kotli, to už jsou věci, které odstranit neumím. Spíš bych to jenom zkazil a osobně mi tam nevadí. Odlesky na brzdiči se pokusím odstranit.

Tak něco jsem opravil.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img841.imageshack.us/img841/779/cab387.jpg[/URL]

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře