Projekt Open Rails

Dalším krásným zlepšením je pak možnost "vrtění" vozidel za jízdy nastavitelné ve třech stupních.
Oboje ale zatím funguje jen u podvozkových vozidel.

Naposled editoval moderátor:
Hynďa napsal:
Vyšla nová experimentální verze. Výrazným novým prvkem je možnost převýšení v obloucích.
Tady je trošku přehnaná ukázka
...

Ajaj, koukám další práce pro stavitele stávajících tratí.:roll:;)

David

Naklopi, az na to, ze pokial je trat podnaspovana, tak je efekt ako mas na obrazku-jedna strana utopena, druha vo vzduchu. Takze bez uprav trati to asi moc nepojde.....

Jo, to je pravda. Já jsem ale na ukázku zvolil opravdu velký převýšení.
Zkoušel jsem se pak projet z Děčína do Ústí v trati 321, zvolil jsem reálnější převýšení a na podobný problém jsem tam, pokud vím, nenarazil.

Hekl338 napsal:
..... pokial je trat podnaspovana, tak je efekt ako mas na obrazku-jedna strana utopena, druha vo vzduchu. .....

Copak to by až takový problém nebyl - ta to se dá celkem snadno opravit změnou modelu náspu, ev. použít rovnou kolejový díl s náspem. Spíš by mě zajímalo, jak vypadá přechod z rovného úseku do oblouku, resp. z roviny do náklonu. A pokud to naklopí všechny použité oblouky, znamená to ted že i ve stanicích - např. ...EndPnt... díly?
A jak je to u dynamické koleje?

321 nema naspy (aspon nemala), takze tam to nepostrehnes-bez naspov su kolaje vo vzduchu.
Co sa tyka prechodu , prislo mi to vcelku prirodzene, nebolo to trhane, nijak rusive. Na vyhybkach je to ok-nenaklapa. Zatial je to experiment, takze robit predcasne zavery nechcem.

Přechod je plnyulý, u "EndPnt" jsem si nevšiml, že by se to klopilo a Dynamické kolejivo se neklopí.

Od istého času mi to začalo padať. Grafický driver prestal pracovať a bol reštartovaný......Čo by to mohlo byť? Staršie verzie OR mi to nerobili.

Některé verze padaly třeba při rozvěšování ale to už mi jde bez problémů. Například poslední verze mi funguje bez problémů (aspoň jsem na žádný nenarazil).

Ale ja hovorím o páde grafiky pri OR nie o páde progeamu OR.

Jo ták, špatně jsem tě pochopil. S pádem grafiky ale problém taky nemám.
To ti padá nějak náhodně?

S touto hláškou mi to padne. : Display driver stopped responding and has recovered

Už som aktualizoval grafický driver. Nepomohlo. Už len keby niekto poradil ako nastavím dlhší čas na reagovanie GK ako je teraz nastavený...

Ahoj hoši, hrajeme s kámošema OR a včera se mi při hraní po síti (hostuji) na trati BP hra začala sekat. Ještě předevčírem mi to nedělalo. Ale seká se to stylem, že mám něco okolo 70FPS a najednou se to třeba na 3sekundy sekne a pak zase jede a třeba 4x do minuty a to i když stojím. Chápu, bude to velká a náročná mapa, ale o to víc mne udivuje, že to předtím ještě nedělalo... Děkuji za pomoc. :-)

Back
Nahoře