Projekt Open Rails

Ještě poslední věc, msts nemám na systémovém disku.

Naposled editoval moderátor:
Doporučoval bych ORTS instalovat MIMO standardní složku Program Files...
V cestě by neměly být znaky s diakritikou...

Funguje vám v OR tento nový model 771-045 O. Janiša ?
01.jpg

Mne to napíše spústu chýb a koniec. Staršie modely 770/1 idú OK.

Mě model fungoval :-) když jsem sním naposledy vytlačoval kluky při sítovce :-)

Pánové, jak vám jezdí banány?
Mně ukrutně pomalu krokují, výkon nic moc. V podstatě ze stání mohu nakrokovat 50. stupeň.
Zprovoznit trakční charakteristiky pro každý stupeň v OR se mi zatím nepovedlo, lokomotiva na jejich zápis v engu nereaguje.

No krokování i sjiždění je pomalé.
A charakteristika se doladuje. Jinak zkoušel jsem ji pro eso a peršana a pohoda. Tu 150 a 151 pozjištuji.

Díky za úpravu čísel na tachometru v kabině. Přepodkládám, že tento nový řádek samotnému MSTS nevadí :oops:

Chtěl bych se zeptat, zda už je nějak pořešené to nečekání vlaků u vyčkávacích bodů?

Začlo se to nějak řešit na foru co jsem viděl v diskuzi.

nebulus napsal:
Funguje vám v OR tento nový model 771-045 O. Janiša ?
Mne to napíše spústu chýb a koniec. Staršie modely 770/1 idú OK.
Není problém v modelu ale v kabině! Přesměruj si kabinu jinam a mělo by to chodit.

Mne tam ide všetko na každej trati :D. Len mám problém že na niektorých tratiach rozmiestni objekty odveci (trebárs smrek v koľajisku pred žst. Vary na dvk). Aj napríklad to že zvuky lokomotív sú v niektorých prípadoch taktiež odveci.... Vedel by mi nieko pomôcť? Vopred ďakujem.

Jo, tahle kabina mi taky funguje ale pak je tam jedna kabina (taková zašlá), která v OR prostě neběží.

Ano, tuším, že je to on. V mém případě stačilo jen nasměrovat na jinou kabinu a už jsem v OR se čmelákem drandil o 106.

Back
Nahoře