Activity It_s_Real

Učenci z nebe nepadají a tak si myslím, že teď již to víš a budeš na to dávat pozor.
U mě jsi frajer,, že si udělal vlastně tak dlouhou aktivitu. Jakmile bude čas, moc rád si ji projedu.:)

It_s_Real: ahoj prosím ťa akú počítačovu zostavu máš? :D a aké FPS máš v Bohumíne, žiline, Praha, Košice??

CANDY napsal:
It_s_Real: ahoj prosím ťa akú počítačovu zostavu máš?
Ahoj!
Pentium Dual core 950 - 3.4 Ghz, 4 Gb of ram, VGA - nvidia GT 8500 - 512 Mb
:)

CANDY napsal:
:D a aké FPS máš v Bohumíne, žiline, Praha, Košice??

Nechápající,
google translation ... :)

Naposled editoval moderátor:
Zkusíme mé chabé znalosti jazyka anglického... :cool:

What FPS do you have in stations Bohumín, Žilina, Praha and Košice?

Možná příčina nenačtení aktivity je v tom,že It_s_Real používá hodně Loose consits,ale na parametru 512 by to mělo šlapat,teda aspoň u mě! :-)

"G:\Games\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
:)

EN 445/EN444 Praha, Bohumin, Kosice ram na 1.3 Gb ;)
CPU - 40/50 %

Prosím Vás,jel někdo 1.část EN 445? Chtěl jsem se zeptat,jest-li jste dorazili do cílové stanice Bohumín,mě se stalo že jsem skončil na nákladním nádraží před Ostravou hl.n.,kde mě nepustilo dál skryté návěstidlo za Mariánskýma Horama.Zkoušel jsem to víckrát,ale pořád se dál nedostanu.

U druhého dílu,je pěkný zmatek na začátku.Tam by měla přijít hláška o posunu až po odjetí toho traktoru a nákladního vlaku.Začal jsem posun po odjetí toho traktoru a z boku jsem se střetl s tím nákladním vlakem,myslím že dodneška je tah na Slovensko neprůjezdný potom střetu. ;)

Jinak je to zatím parádní dílo co se týče provozu! No nic jedu pokračovat směr Poprad.

Ahoj!
Dělám aktivita Ex 147/Ex 140.
58c6a34ddfa4bdd18477c9553317d56e.jpg
Složení vlaku Ex 147/Ex 140 cd Wr - maximální rychlost 160 km/h.
http://www.zelpage.cz/razeni/12/vlaky/cd-147?obdobi=2012-05-03:2012-12-08
http://www.youtube.com/watch?v=OKfA64Q7UJY&feature=related
Msts - cd WRRm, cd Wr - maximální rychlost 140 km/h.
98b1774bc39e08da6b0faef867f26b16.jpg
Je tu nový vůz cd Wr, maximální rychlost 160 km/h pro MSTS ?

Back
Nahoře