Aktivity Ondra.H

Zdravím.

K aktivitě EC 108 (trať 321) bych měl jednu malou poznámku. Vzhledem k tomu, že mám jako vlak hráče už od začátku zpoždění, šlápnul jsem tomu od Ostravy na krk a ve snaze ho srovnat jsem jel cca 5 - 0 km/h pod max. traťovou rychlost. Od Studénky se mi však přestal objevovat traffic. V AE jsem si potom srovnal časy objevování traffiků a dal jsem si to znova, abych taky něco potkal, ale musel jsem se táhnout jak šnek (cca 20 - 40 km/h pod traťovou rychlost), abych ty časy "stíhal". Škoda - snažit se dohánět už od začátku pěknou sekeru (20 min v Ostravě) by byla pěkná zápletka, takhle mě to pocit z jízdy a hraní docela kazí.

PS: hráno na BINu 1.7.1022

Blackwolf napsal:
Zdravím.

K aktivitě EC 108 (trať 321) bych měl jednu malou poznámku. Vzhledem k tomu, že mám jako vlak hráče už od začátku zpoždění, šlápnul jsem tomu od Ostravy na krk a ve snaze ho srovnat jsem jel cca 5 - 0 km/h pod max. traťovou rychlost. Od Studénky se mi však přestal objevovat traffic. V AE jsem si potom srovnal časy objevování traffiků a dal jsem si to znova, abych taky něco potkal, ale musel jsem se táhnout jak šnek (cca 20 - 40 km/h pod traťovou rychlost), abych ty časy "stíhal". Škoda - snažit se dohánět už od začátku pěknou sekeru (20 min v Ostravě) by byla pěkná zápletka, takhle mě to pocit z jízdy a hraní docela kazí.

PS: hráno na BINu 1.7.1022
Já jsem do Hranic dojel asi s 15 minutovým zpožděním, je pravda že na podobný problém už si mi jeden hráč stěžoval, prý to že mám takové zpoždění je ovlivněno výkonem PC ( Mám dost slabý počítač ) No každopádně pro příště až budu dělat podobnou aktvitu, budu dávat trafficu delší čekací bod.

chcem sa spytat tych co hrali akktivitu EC 108: ake ste mali meskanie na prichode do Prahy hl. n.? ja asi 12-13 minut...vela alebo malo? :)

Dneska sem poprve rozjel aktivitu Ex 521 a mel bych jednu poznamku na hl.n. v Praze je VC nalajnovana na kolej u ktere neni peron pro cestující, ale mezi mensi sluzebni peronky......

Nevím kam to mám napsat, tak to napíši sem. Tvořím nákladní aktivitu pro trať 321 a potřeboval bych poradit jak se dá nasimulovat připojení postrku. Předem díky za radu.

Jednoduše. Zastavit přesně na místě, nechat kompletně zabržděno a potom na sebe pustit od výhybky se 4 % výkonu mašinu na sebe.

Na http://tkanlokopage.ic.cz/ jsou opraveny moje aktivity pro BP 81. No a jelikož jsem dlouho žádnou novou aktivitu nevydal, tak alespoň prozradím že pracuji na třídílné aktivitě, první a třetí díl budou pro trať 321 a druhý díl pro trať BP, první díl mám kompletně hotov a na druhém pracuji, aktivita se bude odehrávat převážně v noci a vžijete se do role fíry z Provozního Pracoviště Valašské Meziříčí. Aktivita bude začínat a nejspíš i končit v Hranicích na Moravě ( V reálu tato šichta začíná i končí ve Valašském Meziříčí ale to není bohužel postaveno )
P.S: Opravdu nevím kdy bude aktivita hotova, tak se mě na to neptejte, až bude něco nového tak napíšu.

Naposled editoval moderátor:
Aktuální info o serií mých nových aktivit: Takže, druhý díl mám hotov a zrovna je testovám. Teď začínám pracovat na třetím dílu, jelikož je v něm méně posunů, tak by mi tvorba mohla jít rychlej než u předcházejích dílů.

Závěrečný díl mé série aktivit je dokončen a byl poslán testrovi ale vypadá to že aktivity ještě vydány nebudou.

Na http://tkanlokopage.ic.cz/ je ke stažení má nová třídílná aktivita první a třetí díl k trati 321, druhý na trať BP. V aktivitách zažijete noční na nákladech, začátek je chvilku po sedmé večer a konec v půl páté ráno, začínáte i končíte v Hranicích na Moravě a vystřídáte tři mašiny a zažijete i nějaké mimořádnosti. Víc už ale prozrazovat nebudu.

passion napsal:
Ahoj, kde je k zohnaniu zssk_Hbillns, ktorý je použitý v aktivite?
Ďakujem, passion.
V readme je jako autor uveden Dusso, ale u něj se ho nenašel, možná je v trainsetu BP, ale určitě to nevím.

Ondra.H napsal:
passion napsal:
Ahoj, kde je k zohnaniu zssk_Hbillns, ktorý je použitý v aktivite?
Ďakujem, passion.
V readme je jako autor uveden Dusso, ale u něj se ho nenašel, možná je v trainsetu BP, ale určitě to nevím.
Ten vůz v trainsetu BP není a Dusso ho taky nemá ,má jen zssk_Hbbillns. Tak si ten vůz vyměň za podobný a máš po problému.

Ahoj Ondro,mám problém v každé ze tří tvých nových aktivit a to ten že při jakékoliv INFO. po odkliknutí mi hra spadne.Přitom bin mám takový jaký je uveden.U jiných aktivit se mi to nestává,nevíš jak z toho ven??Díky za odpověd.

Banán napsal:
Ahoj Ondro,mám problém v každé ze tří tvých nových aktivit a to ten že při jakékoliv INFO. po odkliknutí mi hra spadne.Přitom bin mám takový jaký je uveden.U jiných aktivit se mi to nestává,nevíš jak z toho ven??Díky za odpověd.
To opravdu nevím, já to projel několikrát, testr taky, zkusil bych jiný bin.

Ondra.H napsal:
Banán napsal:
To opravdu nevím, já to projel několikrát, testr taky, zkusil bych jiný bin.
Tak jo vyzkouším,vypadá to dost zajímavě a bohužel nějak se nedaří.Díky za odpověd.Radek.

Back
Nahoře