Aktivity Ondra.H

poison napsal:
Koukal jsem na 1.část Rn 51432 a ten path by se opravit dal,jen nevím kudy vedla trasa hráče.Chtělo by to po stanicích upřesnit a mohl bych se pokusit to zprovoznit.Jinak v první části jsou jen tři chybné cesty,škoda tu aktivitu nechat ladem na staré verzi traťe.
Tam je šílený ten posun v Olomouci, já už nevím kudy tam ta trasa vedla.

Vzhledem k tomu že sem nenašel žádné vhodné téma, a nové kvůli tomu zakládat nebudu, tak to napíšu sem.
Jde mi to že dělám několik aktivit, které na sebe na navazují ( Jde oreálný fírovský turnus.) V první aktivitě dovezu o čtvrt na osm ráno, panťák do Hranic na Moravě a ve druhé aktivitě, odjíždím o půl jedenácté do Přerova, tak by mě zajmalo, jak to bude se zkouškou brzdy, bude se dělat před tím druhým osobákem ?

No podle mě se zkouška dělat má, ale jelikož je to panták tak to bude asi zbytečné ale třebas napíše někdo znalejší problému;)

Hezký den,

vzhledem k tomu že už je to víc jak rok, od doby co vyšla moje poslední aktivita, tak je čas na nějakou novinku. Na mém novém webu http://aktivityondrah.webnode.cz/ můžete stahovat sérii čtyř aktivit TS 480. Jak jde již poznat z názvu jedná se aktivity podle reálného fírovského turnusu. V těchto aktivitách se vžijete do role strojvedoucího z PJ Valašské Meziříčí. Aktivity se odhrávají výhradně na osobních vlacích, většinou na panťáku řady 460. Začátek je ráno ve Valašské Meziříčí a konec v podvečer tamtéž. Aktivity jsou tvořeny podle GVD 2007/2008

Na http://aktivityondrah.webnode.cz/ můžete stahovat novou dvoudílnou aktivitu Ex 127 a Ex 120. Aktivita je vytvořena na základě reálného fírovského turnusu.

Abych se vyhnul dotazům kde stáhnout lokomotivy se kterými hráč jede, tak hned říkám že nikde ke stažení nejsou. Lokomotiva 151 020 new je lokomotiva 151 020 od skinaře Tlamsy kterou sem za použití dílů z různých skinů předělal do verze z doby nedávno minulé. Jako náhradu můžete použít tu historickou verzi od Tlamsy. Co se týče lokomotivy 162 040, tak to je skin na model lokomotivy 163 074, který neprošel přes Hekla.

Vzhledem k aktualizaci tratě 321 sem upravil aktivy Ex 127 a Ex 120 na současnou verzi trati. Aktivity TS 480 a Pn 61200 opravím někdy příště.

Hezký večer, v aktivitách Ex 127 a Ex 120 se vyskytly nějaké chyby, takže sem je opravil a na webu už je opravená verze.

Back
Nahoře