Hledám aktivity, ktere se hraji treba hodinku nebo dve

MA.RTI.N

Začátečník
Ahoj, chtěl bych nejake normalní aktivity ktere se hraji treba hodinku nebo dve a ne dva dny jak jsou origo priklad den blbec :) NEmá někdo nebo neví kde sehnat aktivitu spěšný česká třebová brno, nebo osobák brno letovice atd? Pripadne naosat i co vse musim udelat, abny mi aktivita jela

Sekce Burza v ní vlákno Aktivity k trati BP a v ní si snad i já vyberu aniž bych potřeboval zlatej podnos. V opačném případě Start/Microsoft Games/Train Simulator Editor and Tools a vzhůru do práce.

Jelikož se jedná o mou trať, tak odpověď je až moc jednoduchá.
S tratí se nainstaluje hodně takových aktivit na hodinu až dvě.
Hurvínek do Lednice, 2 aktivity z Třebové do Lanškrouna, osobák Hradec Králové - Osek, seznání Česká Třebová a ani spěšňák Pernštejn do Žďáru a zpět není tak dlouhej.
Ale paradoxně pro nováčky je nejvhodnější ta nejdelší aktivita Topírna noc. Je to něco jako kariéra, kdy fíra nejprve něco odmaká na posunu v depu, pak dostane nákladní vlak a odveze si i rychlík. Zlatý hřeb je manipulační vlak se Sergejem. Tato aktivita je sice na 12 hodin, ale dá se rozdělit na mnoho krátkých oddílů.
Prvních 45 minut posun v depu. Po splnění úkolů hru uložím. Druhý den si odjedu náklad do Kutné Hory. Další den rychlík do Prahy a připravím si náklad v Bubenči. Další den si odjedu náklady do Nymburka a Dřís. Další den manipulák se Sergejem a poslední den na pešingovi strojově z depa Vršovic na Smíchov a odtud do Brodu. A hned mám 6 dalších krátkých aktivit. Jen používat SAVE. :D
Den blbec je ECéčkový a z Olomouce do Prahy se za hoďku dojet nedá, ale také si to mohu rozdělit.

Ale pokud půjdu do burzy, kde si najdu nějakou kratší aktivitu, nutno počítat s tím, že asi 12 hodin budu shánět všechna další potřebná vozidla a křísit MSTS, aby nevyhazoval chyby, abych si mohl nějakou krátkou aktivitu zahrát :D To samé platí o návrhu trati Luhačovice a aktivity do ní.
Ale v každém případě je stejně dobré navštívit ostatní weby modelářů a postahovat vše co ještě nemám. Pak si teprve mohu troufnout na aktivity z jiných webů. V každém případě doporučuji nejprve zálohu složky Train simulator, abych v případě neúspěchu se mohl vrátit do funkční konfigurace.

Back
Nahoře