Ladenie 750/753/754 z vlákna Trainset ...

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Zatím nikdo nejednal. Ale vidím to jednoduše. Najít vozidla, která nikde nejsou ke stažení, zeptat se autorů a šup s nima sem. :D
Ale mám jiný problém. Teď díky 021 jsem začal víc jezdit s brejlovcema a tak nějak se mi nezdá účinek brzdění vlakové brzdy. Je jedno, jestli je to 750 nebo 754. 5 nebo 6 Béček, pokud přibrzdím 2 bary a sleduji rychloměr, rovná se to zpomalení při srážce dvou vlaků. Ala brzdy osobního auta. Asi jsme málo testovali. Nevím, jestli je to lokomotivou nebo vozy. Nebo že by to dělalo vyšší FPS ? Ale na 200m zastavit z 80 je trochu dost. Mám pocit, že podobně jsem zastavoval i s 15 vozovou Pannonii, když ji vezl s 240. Celkem by mě zajímalo, jaké mají zkušenosti ostatní, když už jsme u toho hyperrealismu. :D

RE: Trainset na simtrains.eu - pripomienky, dotazy, návrhy

Zbyňku, a také ostatní, byl bych rád, kdyby toto vlákno zůstalo jen a jen o zveřejnění downloadů na webu, ne o jejich ladění, chování a tak. Zase se tu pustíte do dohadů, jak to kdo vidí, a za měsíc se tu v tom ani prase nevyzná. (omlouvám se za vulgární výraz, ale je trefný)

Pokud jde o TBP, zatím jsem opravdu nezískal zpět chuť, vzhledem k některým veřejným i soukromým reakcím, které přistály na mojí hlavu, se o cokoliv snažit. Snad někdy ...

Back
Nahoře