Aktivity Šeba

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šeba
  • Datum začátku Datum začátku
Těš se :P ..zatím se mi to samotnému líbí :D. Jsem v Otrokovicích, zatím jenom :D, ale to šibování ve Starém městě se mi prostě líbí :D.

Jinak bych Vás chtěl všechny upozornit, že jsem právě aktivitu vydal. :) Je na mém webu a schválně kdo mi první napíše co bude za lokomotivu ze Starého Města do Prahy :D, ale jenom ve zprávách prosím :D

Tak a poslední ochutnávka na delší dobu.

Ex 526 Mojmír - Žst. Přerov

bfa5195a57601a9afe8ce669a6a9230a.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím. Rozhodl jsem se udělat po nějakým tom pátku aktivitu. Bude to pro trať 321. Píšu sem, jelikož můj bývalý snad možná i nejlepší tester nemůže...a tak sháním...chce se někomu?

Dobrý večer.

Dělám aktivitu EC378 z Břeclavi do Prahy.

Aktivita začíná posunem v Břeclavi kde najedete na soupravu, kterou dovezl kolega slovák. Jelikož se mezi Brnem a Břeclaví stala nehoda, tak všechny ECčka a Expresy jezdí odklonem přes Olomouc a Přerov. Aktivitu mám hotovou do Přerova kde potkáte 70 vlaků.

Tímto chci někoho poprosit (kohokoliv), kdo by mi s tím pomohl jako tester, ono přece jde všechno lépe, když se všechno dělá minimálně ve dvou.

Kdyžtak pište do SZ. Díky.

Zdrávím :cool:

Jelikož jsem žádného testera nesehnal, rozhodl jsem se udělat jinou a menší aktivitu. Je to osobní vlak z Bruntálu do Rýmařova a zpět pro trať 310. Bydlel jsem tam 20 let tím vlakem jsem jezdil poměrně často, takže vím, jak to tam chodí, co tam jezdí atd. Je to z 90% autentické až na můj menší příběh :-D.

Tady jsou screeny:
Valšov
0e64e74b94aff1c6ce241b22fe91555d.jpg

Rýmařov
0e29d3db1942cdd8d48d3d0c716682b8.jpg

Víc se mi nechtělo.. :-D

A tady je download.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře