Olomouc -Česká Třebová

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna budy
  • Datum začátku Datum začátku

budy

Začátečník
Mám dotaz přijedu s Ex do České Třebové z Olomouce s 363 z České Třebové chci jet s 350 na Bratislavu jak to udělat jde abych za soupravu připojil počítačový provoz(trafik) -350ku ? Děkuji
budy napsal:
Mám dotaz přijedu s Ex do České Třebové. A z České Třebové chci jet s 350 na Bratislavu jak to udělat jde abych za soupravu připojil počítačový provoz(trafik) -350ku ? Děkuji

Naposled editoval moderátor:
Ahoj šéfe. Prakticky to jde. Mašinu bys měl na trať umístit v době zastavení hráčova vlaku v Třebové tak, aby už neminula žádné návěstidlo, které by jí bránilo v najetí za Tvou soupravu. Já takhle kombinoval v Bohumíně. Loko jako traffic je pak třeba podržet na vyčkávacím bodě a soupravou na ni mírně couvnout. Aby vše klaplo, je dobré si dát do stanice i servis posunovače s praporkem, abys věděl, kde zastavit. V editoru si pak na ono místo dám soupravu hráče jako lose consist a pak vím, kde je potřeba dát onen vyčkávací bod traffic loko, aby nezastavila zbytečně daleko za soupravou, nebo naopak do soupravy nenapálila. Pak ovšem nezapomeň ten lose consist odstranit. :)

HM ale když tam dám ale vyčkávací bod mašina přijede na vyčkávací A zmizí . Tak není možné připojit souprava protože 350 zmizí .

Koncový bod trasy lokomotivy musí být dostatečně daleko za vyčkávacím bodem, aby mašina měla na odjezdu z vyčkávacího bodu možnost se "dostatečně" rozjet. To je základ, který bys měl znát. Je to i v návodu pro tvorbu aktivit, který tady kdysi sepsal Ppoollll. A je jedno, že trasa lokomotivě skončí třeba uprostřed nástupiště. Na to se při spřahování nehledí.

Žádný vyčkavací bod nedávej, te mašině dej max výkon 3% a je to. Každej ti zastaví jinde, někdo blíže někdo dále. Vem to od návěstidla po druhý vagon od konce soupravy.

Back
Nahoře