Nezobrazuje všechny loko

Ne, normálně to stáhneš, nainstaluješ a spustíš, ale na W7 mi to taky nechce makat, píše, že se nedostane na registry MSTS.:roll:

poison napsal:
Ne, normálně to stáhneš, nainstaluješ a spustíš, ale na W7 mi to taky nechce makat, píše, že se nedostane na registry MSTS.:roll:
Zkoušel jsi to spustit jako správce a pod kompatibilitou WinXP? Mně pod sedmičkama šlape okolo MSTS všechno normálně.
Dan

Jako správce ano, v režimu XP ne, teď jsem to zkusil na XP a úúúžžžžžžž :razz: Dane dík ;-)

Jsem rád, že byla tato rada k něčemu.:D Jinak ještě jedna důležitá věc a nevím, zda už jsem tu o tom někde nepsal, či někdo jiný. Když jsem poprvé nainstaloval Win7 a spustil aktivitu na Ztracené Old s FPS 2 - 3 max 5, tak jsem myslel, že mne odvezou....:D Stačilo opět zadat kompatibilitu pro Win XP (Service Pack3) a FPS vyletělo neuvěřitelně nahoru a podotýkám i v takových stanicích jako Praha hln., nebo Hradec Králové. Takto plynule mi MSTS nejel ani pod WinXP a ač mám fakt hojně obsazená nádraží, je MSTS daleko stabilnější. Dokonce i v editoru, když tvořím aktivity pro BP, mohu zvětšovat zmenšovat kolejiště, lítat od stanice ke stanici a editor mi ještě nepadnul.

Back
Nahoře