Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Midrafon napsal:
Prostě každý má něco a komu se tento nelíbí, tak ať to nejezdí.
Já neřekl, že se mi MSTS nelíbí jen by to chtělo u Martina v Ově trošku zrekonstruovat :-) ale to je jedno. Tady si to stejně každý překroutí po svém.

Víš ono se nestaví stejným způsobem v MSTS a stejným v Trainzu. To se snadno řekne zrekonstruovat, ale to by byla práce na dva roky, možná v Trainzu to jde jednoduše, v MSTS ale ne.
Možná ani v Trainzu není omezený počet objektů, který stavitel může na určitý úsek použít, v MSTS není tak jednoduché postavit Ostravsko.

Já třeba rád stavěl tratě v Transport Tycoon, tam jsem dokázal za hodinu postavit tisíce kilometrů, stromy a města rostly samy, škoda že to tak nejde i v MSTS:D

No haberere21, aktualizaci si ale určitě stáhni až vyjde, určitě by nás to tady všechny strašně mrzelo, kdyby sis ji nestáhnul...:cool:

Souhlasím s Matrinem, určitě nám to všem bude trhat žíly. Prosim prosim prosim, stáhni si to, jinak z nás nikdo neusne :-) !!!

Tesim sa jazdu s usti do prahy. Bude to pecka. Nedavno som si znova nainstaloval tygyho 090 ale ked som si to zapol tak som to aj rychlo odinstaloval lebo ten rozdiel je proste uzasny. Parada, len tak dalej, mozno v buducnosti najlepsie trosku vychodnejsie uz ale :-))))

Ahoj Martine,ty obrázky ze stavby jsou super a už se moc těším na aktualizaci.Vím,že máš teď hodně práce u Ústí,ale chtěl bych se jen zeptat,jestli se můžeme ve Tvé trati těšit taky na originál budovy stanic Ostrava-Svinov a Ostrava-Třebovice,které vymodeloval Mates.

To bylo moc fajn kdyby to měl ve své trati 321. Je to nejdůležitější stanice trati 321 a 270.

Mario napsal:
Ahoj Martine,ty obrázky ze stavby jsou super a už se moc těším na aktualizaci.Vím,že máš teď hodně práce u Ústí,ale chtěl bych se jen zeptat,jestli se můžeme ve Tvé trati těšit taky na originál budovy stanic Ostrava-Svinov a Ostrava-Třebovice,které vymodeloval Mates.

Zdravím,
bohužel ne, v Ostravě Svinově bude třeba kvůli modelu od Matese mírně upravit i kolejiště a teď se mi do toho nechce zasahovat, takže ten model tam bude až v další aktualizaci, včetně Třebovic.
Martin

Dobrý večer Martine při odjezdu z Prahy Holešovic do Prahy Libně to stále před Tunelem pod Bulovkou a při vjezdu do Nádr. Libeň píše hlašky chyba sms objektu. Dá se to opravit. Děkuji.

strojvedouci Radek napsal:
Dobrý večer Martine při odjezdu z Prahy Holešovic do Prahy Libně to stále před Tunelem pod Bulovkou a při vjezdu do Nádr. Libeň píše hlašky chyba sms objektu. Dá se to opravit. Děkuji.

To není chyba. Nestíhá ti počítač. Před inkriminovaným úsekem ulož a znovu nahraj. Někdy se musí i odejít z MSTS a znovu ho zapnout. Dělá to i ve volné jízdě, pokud jedeš delší dobu. Může za to hustá, ale za to reálná zástavba v Praze.

svozra napsal:
To bylo moc fajn kdyby to měl ve své trati 321. Je to nejdůležitější stanice trati 321 a 270.

Kdepak,nejdůležitější na 270-tce je samozřejmě BOHUMÍN.;):D

Svinov ať si klidně ponechá "nejdůležitost" na 321-čce.:P

David

Pavlík napsal:
strojvedouci Radek napsal:

To není chyba. Nestíhá ti počítač. Někdy se musí i odejít z MSTS a znovu ho zapnout. Dělá to i ve volné jízdě, pokud jedeš delší dobu. Může za to hustá, ale za to reálná zástavba v Praze.

To je právě to zvláštní a záhadné, zástavba v Praze je hodně hustá, ale pokud jedu třeba jenom z Kralup, tak Prahu projedu téměř jako po másle.
Ale pokud jedu někde dál, z Ústí nad Labem, nebo z Ostravy, tak se do Prahy skoro ani nemůžu dostat, jako by byl počítač "unavený" po té dlouhé cestě
Takže před Prahou určitě vypnout a znovu zapnout celé MSTS, možná i vypnout celý počítač a nechat ho trošku schladnout :D

To svozra a David Hájek:
Ale kdepak pánové, nejdůležitější na 321 je rozhodně Horní Suchá:P:P:P

Naposled editoval moderátor:

Zaujimave ze ja ked som prvykrat isiel v aktivitke do Prahy tak uz na Libni mi vyhodilo desiatky chybajucich sms suborov aby som sa dostal na hlavak tak som to musel 5krat sejvnut a restartovat a aj tak mi vsetky domy nenacitalo. To ma odradilo natolko ze uz som na hlavak radsej ani nejazdil. A tod vcera idem si tu istu aktivitku pendolinom z ostravy a na moje prekvapenie na libni secko fajn, ziadne chybove hlasky, ked som sa zjavil na hlavaku z tunela tak chybali nejake domceky, save a restart a secko ako pomasle. Milo som bol prekvapeny a prahu som si vychutnal je to parada. Ono fakt zalezi na kondici pocitaca. A aj na tom ci ma clovek defragmentovany disk, ci upratuje s nejakym cleanerom alebo s tune up a ci nahodou pocitac nerobi v dany moment aj nieco ine napriklad vyhladavanie aktualizacii alebo pravidelna antivirova kontrola.

To je právě to zvláštní a záhadné, zástavba v Praze je hodně hustá, ale pokud jedu třeba jenom z Kralup, tak Prahu projedu téměř jako po másle.
Ale pokud jedu někde dál, z Ústí nad Labem, nebo z Ostravy, tak se do Prahy skoro ani nemůžu dostat, jako by byl počítač "unavený" po té dlouhé cestě
Takže před Prahou určitě vypnout a znovu zapnout celé MSTS, možná i vypnout celý počítač a nechat ho trošku schladnout :D
[/quote]
Počítači se zaplní paměť. Má u MSTS určitou kapacitu a pak to začne vyhazovat hlášky. Takže vypnout MSTS zapnout a pak by to mělo být vše v pořádku.

Naposled editoval moderátor:

Kdyby tak někdo mohl tu nesmyslnou bariéru v paměti upravit. Tohle je pozůstatek z doby kdy bylo MSTS vytvořeno. Kdo by si byl tehdy pomyslel, že budeme dneska jezdit na Win7 a trati 321. Tehdy tolik paměti stačilo na vše. Částečně to řeší BIN. Škoda že to tehdy Džorč musel ukončit.

mě pomáhá projíždění těhle úseků malou rychlostí :)

Luky napsal:
Moc pěkná práce Stevitelxx;), trať na sever je i ve skutečnosti docela dost pohledná. Ale chtěl bych se prosím zeptat jaké je nejvyšší stoupání na trati Praha hl. n. - Ústí nad Labem - Děčín, předem děkuji za odpověď. Největší nevýhoda trati 090 je ta, že hlavně z Kralup do Roudnice je to jako na rychlostní houpačce:(, přeci to mohli udělat alespoň bez takových velkých rychlostních výkyvů.

Koukni tu je výškoví profil z kralup do děčína http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/V%C3%BD%C5%A1kov%C3%BD_profil_trati_090.png

Lukáš

Ahoj, vím že to sem přímo nepatří, ale kde se většinou dají stáhnout sešitové jízdní řády, abych mohl tvořit aktivity podle skutečných jízdních řádů? Letos jsem to někde náhodou objevil, ale už si nevzpomínám kde. A jelikož se zachvilku mění GVD, tak mně to začíná vrtat hlavou. Děkuji za odpověď, Marek

Pomůcky k novému GVD zatím pouze pod heslem. Staré najdeš lehce na ulozto.

Pokud někdo potřebuje nějaké pomůcky tak mi napiště SZ s konkrétním požadavkem, které tratě žádáte.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře