Aktivity Fixi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fixi
  • Datum začátku Datum začátku

Fixi

Začátečník
Nazdar železniční nadšenci,

namotivován elánem a úspěchem kolegů Miky a Vojtik jsem se rozhodl také obětovat část svého volného času tvorbě aktivit. Snažím se pochytit a aplikovat to, co již mí dva zkušenější kolegové umí a doufám, že díky tomu mé aktivity nebudou úplnou tragédií.

Jako první zveřejňuji pohodový pár osobáčků mezi Čáslaví a Kutnou Horou s motorákem řady 810. Moje aktivity budou vždy ke stažení na stránkách MiVoRu ( http://mvr-msts.iprofil.cz/ ).

Budu velmi vděčný za jakékoliv kladné i negativní ohlasy ode všech, jedině tak mám šanci napravit své chyby a zlepšit se.

Jakožto tester vznikajících aktivit mohu jen říct, že snaha u Fixiho je. Jiný by to po takových rýpancích do detailů, které provádím vzdal, ale tenhle je nezmar a opravuje (občas se i hádá :cool:).

Takže, pokud si najdete chvilku času, tak ty aktivity si stojí za to projet. A určitě budou další, tohle je jen "pilotní díl", hlavně na naučení základů tvorby. V řadě již stojí o něco delší, a taky obtížnější aktivita na jedné velice pěkné trati ze sortimentu BP.

http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=31

Na tomto odkazu si můžete stáhnout další aktivitu. Oproti minulé jízdě sem-tam tady pojedete dokonce tam-zpátky-tam a ještě pryč :cool:

Jede se opět s vozem 810, v noci, přes zastávky na znamení... takový autobus na kolejích: před zastávkou přibrzdit, zjistit, že tam nikdo není a znovu se rozjet... Je škaredě, prší, čeká vás už jen poslední obrat, alespoň papírově. Jak to dopadne, uvidíte, pokud se svezete.

Tož jsem před chvílí úspěšně dokončil aktivitu Dlouhá noc a musím říct, že je úplně parádní. Moc mne bavila, je i vtipná, plná dialogů (to mám rád). Těším se na další :)

Maidens: Díky za pochvalu. Vzhledem k ději aktivity byl pro dialogy prostor. Ve všech aktivitách určitě tolik textu nebude, ale jsem rád že to někdo vidí jako plus. Až se vrátím z dovolené, dokončím snad další věc, odkazující na letošní SPP.

Aktivita je parádní. I dialogy, ty já taky rád. A že ze spp? To se vážně těším, neprozradite alespoň, co to bude za vlak?

LM: děkuji :)

Prozradím, že se bude jednat o "náležitosti mimořádné" a to takové, které jsou mimořádnými i na SPP :)

Konečně jsem dneska projel Dlouhou noc a musím říct, že paráda. Nejlepší aktivita, co jsem kdy jel!
Vůbec jsem se nenudil, pořád bylo co dělat. Dokonce i nějaké to zpoždění jsem stáhnul, dojel jsem +35'.

mohu jen doporučit...

Dovolím si odpovědět za něj. Dávno to pověsil na hřebík, protože nejsou potřebné vozy...

Miky napsal:
Dovolím si odpovědět za něj. Dávno to pověsil na hřebík, protože nejsou potřebné vozy...

Tak s tím vůbec nesouhlasím,dvakrát jsem na SPP byl a vozy jak osobní tak nákladní máme. A vůbec již nemluvím o lokomotivách všechny které se tam proháněli v MSTS již máme,ale to je vcelku jedno. Je to pouze můj osobní názor.:D

Problém je s vozy historickými - tedy parní lokomotivy 475, přívěsné vozy Bam a další - buď nejsou a nebo je nejsem schopný najít, možné je všechno ... v dieselové trakci jinak žádný problém není. Aktivita bude - dřív než další SPP, ať už se historické vozy vyřeší nakonec jakkoliv. Momentálně se po delší době věnuju aktivitě jiné, jeden hezký spěšný vláček to bude, snad brzo :)

Moc děkuju za info a těším se. Je super, žes neskončil s tvorbou. Buduje se Ti tu solidní fanouškovská základna, byla by škoda ju zklamat :D:)

Tak, dneska jsem se po dlouhé době dostal k MSTS, vyřešil jednu zlobivou stanici a snad brzo dokončím jeden celkem atraktivní spěšňák :)

Back
Nahoře