A proč se tedy tento článek dostal do bulletinu Express a lidi ho mohli přečíst v každém vlaku.Zbyněk Šemora napsal:Jelikož jsi citoval mou soukromou korespondenci, ve smyslu mne zde opět zpochybnit tak je mi jasné, proč jsi oskenoval sem do fóra i ten článek.
Pane Šemora - když už někde něco veřejně řeknete, musíte počítat s odezvou - a ta může být jakákoliv. Výše uvedená citace opět o něčem svědčí. A dobře udělal.
Nepopírám, že jsem se zůčastnil jednání o standardu trainsetu - taky ho ve svých dílech dodržuji.Zbyněk Šemora napsal:Ohledně mého "Diktátu" Pokd je mi známo, pod systém 1sl se podepsal i pan Lasevič. Ještě tenkrát po slezině vydal pravidla pro všechny, jak se Trainset bude značit, kde budou zvuky a kabiny.
Jenomže někdo z moderátorů rubriku o 1. slezině raději pohotově smazal, aby v současné době nebylo důkazů a mohlo se všem nezasvěceným tvrdit, že TBP je jen můj diktát.
Stejně tak jsem na rozdíl od pana Šemory pochopil, nemá cenu brát toto stále jako nepřekonatelné dogma - není to doba, kdy byla každá ves jiný pes a i ladiči a autoři modelů jsou již daleko uvědomělejší, tak proč jim nedat trošku volnosti.
Diktátem bylo myšleno to, tady pan Šemora navykládal jaké by měli mít autoři modelů, skinů kabin a zvuků povinnosti.
Ze Zdeňkova příspěvku není jasné, odkud se vzalo totoZbyněk Šemora napsal:Jinak si laskavě uvědomte, že stále řešíte utržky vytržené z kontextu a nikdo nepředloží celý text, co mi pan Zdeněk napsal.
(zakazuju citaci dále množit) !!!
Bylo to součástí mailu z Hustopečí nebo si to zakázal Zdeněk sám .... toto by ledacos vysvětlilo..... :idea:
Byli jsme domluveni to probrat na slezině, ale Zdeněk na to odepsal tohle:
A na základě tohoto začal pan Šemora něco plácat o tom, že musí dokázat odbornou způsobilost, že se třese na funkci a blablablabla....Ahoj,
jak jsem již psal nemohu se zúčastnit sleziny v Bohumíně, vlezla mi do toho práce a škola.
Tedy se asi nedomluvíme nad trainsetem.
Nic méně můj návrh trvá, rozmysli se. Místa je zatím dost. Pojal bych to ve stejném duchu jak to měl Karel.
Zdenek
Tohle praští do očí i slepého.....
Kdepak pane Šemora - nejhorší jsou trpaslíci.....a taky to, pokud přistupujete ke všemu tak, že Ti co mají jiný názor jsou diverzati a zrádci a berete to jako nepřítelský charakter a zradu ..... budiž, každý jsme nějaký.Zbyněk Šemora napsal:Jistí lidé, kteří se mezi 4 očima tváří jako kamarádi se zde projevují s úplně opačným a nepřátelským chrakterem. A to jsou ty nejhorší vlastnosti lidí.
A další nejhorší vlastností lidí je snaha vycházet s každým i za cenu toho, že si nedovolím říct dotyčnému to, co si myslí.....byť je to nepříjemný názor....
Docela mne teď taky mrzelo, že jsem Vás svou návštěvou nedávno obtěžoval - toto již nemám v žádném případě v úmyslu, aby se mi to zase neotíralo o hubu, že jsem někoho zradil ...... to si to jenom namlouváte, protože nechcete vyslyšet i druhou stranu .... a když jsme už u těch písniček, taky mám jednu, ale tu už tady notoval Tax .....
Zbyněk Šemora napsal:Pan moderátor, to musí být osobnost a nestranný a měl by brát stejný metr jak na nováčky tak na oblíbené modeláře, tak na neoblíbené stavitele tratí. Ale zatím tady nevyhověl ani jeden z Vás, proto v tomto fóru vzniká tolik balastu.
Ten balast je tady i kvůli tomu, že si na moderátory každý a to i včetně Vás pane Šemora otvírá hubu nazývá je převlíkači kabátu a cenzory, a pak už není ani chuť cokoliv uklízet. To jenom pohled z druhé strany.
A ten balast si tady děláme všichni - jeden vedle druhého bez výjimky - to je pravý důvod vzniku balastu. To si pak modi můžou honit ....triko zcela zbytečně a jsou jenom pro srandu .....