Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Vážení kamarádi, přátelé a fanoušci, nastala pro mne velmi bolestná situace, kdy jsem nucen ze zdravotních důvodů na dobu neurčitou ukončit svou aktivní hudební činnost a přejít tzv. na druhou stranu barikády, již jako posluchaĉ metalové hudby. Více níže napsáno od přátel z Metal Factory:

203c.png1f972.pngDámy a pánové, přátelé, tohle se fakt nepíše snadno. Začalo to již předloni diagnózou, kterou se nechce dozvědět nikdo z nás. Náš drahý kamarád, přítel a bojovník Dan Jureček čelí více než rok a půl pořádné životní výzvě, která si rozhodně nezadá s nějakou sezónní chřipkou. Věděli jsme to, a přesto jsme spolu odehráli kompletní loňskou sezónu, zažili neopakovatelné okamžiky a máme spoustu nádherných vzpomínek. Dan byl tak statečný, že si před koncertem střihnul klidně ještě dvě kola radioterapie 2622.pnga přesto měl koule vylézt na pódium a odehrát show. 1f4aa.pngPak přišla skvělá zpráva, že se léčba daří a nám všem spadl obrovský kámen ze srdce. To nejhorší, zdá se, bylo poraženo, avšak únava a vyčerpání zůstaly, a tělo si žádá pořádný odpočinek po tomhle nelehkém maratonu životních událostí. 26c8.png
Byli jsme domluveni, že nám Dan oznámí, kdykoli se nebude zcela cítit dál pokračovat a my mu vždy vyjdeme vstříc a v této situaci jej podpoříme. Tahle situace je nyní realitou. Dan nás krátce po novém roce na kapelní radě požádal, ať začneme situaci řešit, protože síly docházejí, a není lepší řešení, než pomyslně odejít do "bubenické síně slávy" po nádherné kariéře s hlavou vztyčenou. Každému je jasné, že po 20 společných letech na pódiu s některými z nás to není jen o odchodu bubeníka, ale přítele. 1f494.png
Nic ale úplně nekončí. Dan se s Metal Factory na pódiu jistě alespoň příležitostně objeví a rozhodně jej kdykoli rádi uvidíme. Na jedné z letošních akcí chystáme Danovi parádní rozlučkovou párty, kde Vás všechny včas pozveme. Bude to legendární. 1f60d.png1f918.png
A co víc, máme pro Vás v nejbližších dnech připravenou novinku. Samozřejmě jsme ji připravili s Danem. A ne ledajakou. Blíží se chvíle Vám představit název chystané desky a nový společný videoklip, který jsme před chvílí dotočili. Tohle si Dan rozhodně zaslouží. 203c.png
Budeš nám chybět kamaráde, ale život nekončí a věříme, že na bicí si rozhodně ještě pořádně zamlátíš. Ale hlavně vklidu, na pohodu a tak, ať se můžem ještě dlouho potkávat a sem tam si třeba něco zahrát. Přejeme Ti hodně zdraví, víc, než cokoli jiného, a zase se brzy uvidíme. Drž se. 1f340.png1f525.png
26a0.pngPS: žádný koncert Metal Factory není ohrožen, Dan přišel se svým rozhodnutím jako chlap včas a kapela měla dostatek času připravit se na malé/velké změny.1f60e.png

674153216_1309252107967848_6866079209481619600_n.jpg674180199_1309253334634392_6551857409016468494_n.jpg675879029_1309253261301066_5937157297213363632_n.jpg676757960_1309251897967869_5547971863244384715_n.jpg678289116_1309253164634409_1322259586309993075_n.jpg

Vážení kamarádi, přátelé a fanoušci, nastala pro mne velmi bolestná situace, kdy jsem nucen ze zdravotních důvodů na dobu neurčitou ukončit svou aktivní hudební činnost a přejít tzv. na druhou stranu barikády, již jako posluchaĉ metalové hudby. Více níže napsáno od přátel z Metal Factory:

Zobrazit přílohu 47991Zobrazit přílohu 47992Dámy a pánové, přátelé, tohle se fakt nepíše snadno. Začalo to již předloni diagnózou, kterou se nechce dozvědět nikdo z nás. Náš drahý kamarád, přítel a bojovník Dan Jureček čelí více než rok a půl pořádné životní výzvě, která si rozhodně nezadá s nějakou sezónní chřipkou. Věděli jsme to, a přesto jsme spolu odehráli kompletní loňskou sezónu, zažili neopakovatelné okamžiky a máme spoustu nádherných vzpomínek. Dan byl tak statečný, že si před koncertem střihnul klidně ještě dvě kola radioterapie Zobrazit přílohu 47993a přesto měl koule vylézt na pódium a odehrát show. Zobrazit přílohu 47994Pak přišla skvělá zpráva, že se léčba daří a nám všem spadl obrovský kámen ze srdce. To nejhorší, zdá se, bylo poraženo, avšak únava a vyčerpání zůstaly, a tělo si žádá pořádný odpočinek po tomhle nelehkém maratonu životních událostí. Zobrazit přílohu 47995
Byli jsme domluveni, že nám Dan oznámí, kdykoli se nebude zcela cítit dál pokračovat a my mu vždy vyjdeme vstříc a v této situaci jej podpoříme. Tahle situace je nyní realitou. Dan nás krátce po novém roce na kapelní radě požádal, ať začneme situaci řešit, protože síly docházejí, a není lepší řešení, než pomyslně odejít do "bubenické síně slávy" po nádherné kariéře s hlavou vztyčenou. Každému je jasné, že po 20 společných letech na pódiu s některými z nás to není jen o odchodu bubeníka, ale přítele. Zobrazit přílohu 47996
Nic ale úplně nekončí. Dan se s Metal Factory na pódiu jistě alespoň příležitostně objeví a rozhodně jej kdykoli rádi uvidíme. Na jedné z letošních akcí chystáme Danovi parádní rozlučkovou párty, kde Vás všechny včas pozveme. Bude to legendární. Zobrazit přílohu 47997Zobrazit přílohu 47998
A co víc, máme pro Vás v nejbližších dnech připravenou novinku. Samozřejmě jsme ji připravili s Danem. A ne ledajakou. Blíží se chvíle Vám představit název chystané desky a nový společný videoklip, který jsme před chvílí dotočili. Tohle si Dan rozhodně zaslouží. Zobrazit přílohu 47999
Budeš nám chybět kamaráde, ale život nekončí a věříme, že na bicí si rozhodně ještě pořádně zamlátíš. Ale hlavně vklidu, na pohodu a tak, ať se můžem ještě dlouho potkávat a sem tam si třeba něco zahrát. Přejeme Ti hodně zdraví, víc, než cokoli jiného, a zase se brzy uvidíme. Drž se. Zobrazit přílohu 48000Zobrazit přílohu 48001
Zobrazit přílohu 48002PS: žádný koncert Metal Factory není ohrožen, Dan přišel se svým rozhodnutím jako chlap včas a kapela měla dostatek času připravit se na malé/velké změny.Zobrazit přílohu 48003

Zobrazit přílohu 47986Zobrazit přílohu 47987Zobrazit přílohu 47988Zobrazit přílohu 47989Zobrazit přílohu 47990
Drž se chlape

Dane, drž se. Já měl za to, když už jak je známo, máš pochroumané zdraví, že energii ti dodává právě to tvé bubnování v kapele. Nejde jen o vlastní hraní, ale i to, že jsi mezi svými a děláš, co tě baví. A ta vystoupení do tebe musí nasávat energii. Kolikrát jsem si říkal, když tě tady na fóru někteří anonymní vysírali, že v kapele se vybiješ pokecáš s kámoši a nad anonymy z fóra se jen zasměješ, jak jsou ubozí. Netuším, jak jsi na tom nyní. Ale pokud je to možné, tak úplně nepřestávej. Protože to co tě baví tě udržuje ve formě.
V nejhorším případě založíme vlastní kapelu. :) :) :) Ještě někoho na kytaru a zpěv a můžeme to rozjet. :) :) :) Protože mě to hraní chybí. Teď v únoru na slezině, věděl jsem do čeho jdu. Že tam nebudou žádní komorní posluchači, ale budu tam jen taková hudební kulisa. A moc jsem se nespletl, jednomu ze sluchátek byla slyšet jeho vlastní muzika, tedy absolutní nezájem, ale i tak jsem byl rád, že jsem si ještě před lidmi zahrál.

Back
Nahoře