Muzika - Aktivity Dan J. mimo MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kank
  • Datum začátku Datum začátku
Martens napsal:
... ...
Tak jak to napsal či pochopil Zbyněk je to ještě víc k popukání ... tedy dnes v pondělí ve 20:00 bude úterý o půlnoci - první časový paradox v historii lidstva - ztratili jsme najednou 28 hodin :D ... krásný to příklad tvz. efektu tiché pošty .... :D
....

No jo, to je k popukání, když člověk už houby vidí. Vzal jsem si na to větší monitor a už to vidím.
Alcapone nenapsal opakuji, ale opakují
Tedy ne Alcapone že opakuje, ale v rádiu opakují. :)
Ale píši to stále dokola, že v písemném projevu hodně věcí vyzní jinak, než je myšleno. V tomto případě jsem jen místo čárky viděl tečku. Naštěstí z toho nevzniklo nic neslušného. :)

Tak koukám, že se kolem mého hostování na radiu BEAT rozjela solidní komunikace.:D:D:D:D O vláčcích jak píše dejf9, jsem se nezmiňoval, poněvač je určitý časový limit do kterého jsme se v rozhovoru s Petrem Korálem museli vejít a hlavně jsem preferoval oznam o 15. výročí kapely a konání koncertů, pak jsem donesl nějaké skladby, které zrovna poslouchám a musel jsem k nim něco kecnout, takže toť tak v kostce vše o co tam šlo. No a když se zmiňuji o tom co zrovna poslouchám, tak při pendlování ve vlako Ostrava - Hradec mám neustále ve sluchátkách tuto kapelu:

Prosím, můžete máznout ten příspěvek 110, s tím špatným odkazem na nefunkční video? Díky moc.

Zdravím.
Tak a nahrávání bicích na nové CD mám zasebou a můžu opět chvíli tvořit v oblasti MSTS. :-) Pak opět do studia, ke kontrole jak pokračují jiní členové kapely. Zde jsou nějaké fotky z natáčení:
Vedoucí skupiny SALAMANDRA, Pavel
Zobrazit přílohu 832e548b766079d39c659bee8b73b4da.jpg
Moje maličkost:
Zobrazit přílohu 06e7e62ebd77e611b7ec8c379317d042.jpg
Mistr zvuku Marek:
Zobrazit přílohu 5d7cc86f620bdfc361bb7bb302c35b16.jpg
Zobrazit přílohu 085e616a3af104bc2207ed098fc2f9ac.jpg
Basák Pišta a kitarista Pavel:
Zobrazit přílohu 1b06c12e60951d5280120a741b4d7d2f.jpg
Opět něco od bicích:
Zobrazit přílohu 04a85d5dfc0c58162617db39ee44ac7c.jpg
Nejmladší z nás a nejhezčí z nás (chlapů, samozřejmě klávesistka je nejhezčí z nás... :-) ), kytarista Vašek.
Zobrazit přílohu 6d02591b50796e247e80cb38dc5d6672.jpg
Porada u mixu: "cos to tam hrál ty..." :-)
Zobrazit přílohu 74d5a56fc56442fb3f500ed7d00721ed.jpg
"...takže znova jo!":
Zobrazit přílohu a9af6412424884bd5258da501abc9ba4.jpg
Zobrazit přílohu d0a4e5217ee335d682578d35590875d5.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tá položka 8) 128 ( kurva noční ) je z toho zoznamu najlepšia :D

PS: Poškrabkaj odo mňa čokla za ušami

Joo, nahrávání ve studiu - zlaté časy Kamene úrazu alias pražských stounů - když jsme natáčeli ve studiu u Michala Braxatorise v Ústí....první co bylo, tak nás poslal s kyblem do hospy pro pivo - první reakce výčepáka byla - ááá u mistra se zase nahrává ..... no pak přišly takové ty nudné pasáže nahrávání jednotlivých stop, až jsme se dostali k jedné hodně vokální cikánsky melodické písničce, kterou nešlo nahrát jinak než najednou .... když jsme se po pěti minutách dotrápili do konce, tak se jen ozval Braxův hlas .... ku..a, mě jebne....audio engine error .... a jelo se nanovo .... ale jinak skvěle strávených pár dní.

My jsme ve studiu toho vypili taky dost, někdy člověk nestačil jít ani domů. U J Samsona Lenka v Tymákově jsme nejlepší věci nahráli po delší návštěvě osvěžovny.

Je to rok co nás opustila jedna z našich Rockových veličin, zpěvák skupiny CITRON Standa Hranický. Jako vzpomínku na našeho výborného kamaráda zde dávám video ze křtu 2. desky, jejižm kmotrem se na ostravském koncertě stal právě Standa a vyfiknul si s náma jednu pecku od JUDAS PRIEST.

Ahoj. Jsem rád, že se líbí. Jinak tu je nový odkaz na průřez novým CD Imperatus v daleko lepší zvukové kvalitě:

Tommy66 napsal:
Hodně dobrééééééé, kdyby ta kapela neměla tak slabého chlapa za bubnama tak by to dotáhla výš :D :D :D :D
No počkej až se sejdem zase někdy na pivku. Toto spolu prodiskutujem... :D:D:D:D:D:D No snad bude zase Bohumín a příležitost si to pibečko dát a já konečně Davidovi vrátím tu knížku co mám půjčenou už asi tři roky a pokaždé když jedu do Ovy, tak ji klasicky zapomínám doma...:eek:

Back
Nahoře