Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Martin111 napsal:A na co se máme těšit . (Os,R ....)
To máš chybu v trainsetu.Směrování zvuků ve wag souboru některého vozu.Je třeba každé vozidlo stažené z netu ,po instalaci zkontrolovat.Přesněji stačí otevřít .wag nebo .eng soubor a zkontrolovat zda je cesta ke zvukům,případně ke kabině tak jak to má každý ve svém trainsetu.Takže se pokusím najít který konkrétní vůz to je,což bude chvíli trvat.IL62 napsal:V aktivitě Ex 143 Odra někde za Pardubkama se objeví hlašení: nelze najít SMS soubor:
...\...\MAV_Hangok\intercity\DZUG140.sms.
Přeskočit mi to nejde, TS se zasekne a musím resetovat. Co je to za zvuk a kam ho mám vložit?
Stáhnu a děkuju. Ale pokud se ti podaří najít ten můj, budu rád.Srandik32 napsal:To máš chybu v trainsetu.Směrování zvuků ve wag souboru některého vozu.Je třeba každé vozidlo stažené z netu ,po instalaci zkontrolovat.Přesněji stačí otevřít .wag nebo .eng soubor a zkontrolovat zda je cesta ke zvukům,případně ke kabině tak jak to má každý ve svém trainsetu.Takže se pokusím najít který konkrétní vůz to je,což bude chvíli trvat.IL62 napsal:V aktivitě Ex 143 Odra někde za Pardubkama se objeví hlašení: nelze najít SMS soubor:
Přeskočit mi to nejde, TS se zasekne a musím resetovat. Co je to za zvuk a kam ho mám vložit?Jo jinak ještě stáhni si program Convoi,a ten ti zkontroluje všechny vozidla,včetně směrování zvuků.
Stáhnu a děkuju. Ale pokud se ti podaří najít ten můj, budu rád.
Proč resetovat, zmáčkni ENTER, minimálně 2* a simulátor se po pár sekundách zase rozjede. Nejlepe dělat to, že podržím enter tak dlouho, dokud se sim nerozjede.IL62 napsal:V aktivitě Ex 143 Odra někde za Pardubkama se objeví hlašení: nelze najít SMS soubor:
Přeskočit mi to nejde, TS se zasekne a musím resetovat. Co je to za zvuk a kam ho mám vložit?