Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Tak zatim som dosiel niekde pred Ostravu lebo je uz 5:15 a treba ist aj do prace ....ale velkom pekne zatial,realna zapletka ....mozno vela nakladakov iducich oproti a chudobnejsie radenie (13 vagonov je samozrejme dost ale pozeral som ze aj okolo 18-20 tahava)....inac milujem nocne aktivity s par zapletkami a pohodovou jazdou ...bol by som velmi rad keby spravis aj opacnu trasu
Tech na nakladnich vlaku v protismeru, na muj vkus jich tam bylo az moc na to ze z osobni dopravy potkas jen protijedouciho chopina . Ale ty naklady jsem delal podle NJR.
Tak jsem tam dal bin pod kterým je tvořená aktivita a navěstidla pořád nefungují! Některé navěstidla sice v Břeclavi fungují no jsem z toho jelen. Až v Hruškách fungují odjezdové i vjezdové.
Velký počet LC vždy negativně působil na chování simulátoru, proto se vždy jejich počet zužil jen na nejnutnější (souprava k připojení), zbytek vše jako traffic, tím se vyhneš podobným potížím s funkčností. Další věcí je náročnější oprava consistu než když je to servis.