Dan J.
Strojvedoucí
Čau, hele fakt tady nechci politizovat, ale nechápu, co vás všechny tak strašně pohoršuje. Ale k tvoji otázce, je to jednoduché. Přečti si Korán a lecos pochopíš. Všichni "bezvěrci" jsou určeni k likvidaci. A mají vlastně povinnost rozpínat se po světe a šířit svoji víru. Už tohle je strašně nebezpečná věc. V jakékoliv fanatické víře, ale tahle víra opravdu demokratická nění a demokratickou společnost vnímá jako "prašivé psy a bězvěrce". Je strašně hodně případů teroristických útoků a vyrůstali v Evropě, což potom lidé, kteří toto maji vštěpované od mala ve své zemi, nemají vlastně ani žádné pracovní návyky. Tohle nikdy fungovat nebude. Ať si žijí ve své zemi (vlasti), dělají si tam své pořádky, ale ne zde s vnucováním svých poždadavků. Zkus si někde v Africe s ryze Muslimským etnikem postavit kostel a uvidíš ten fičák, zato "demokratická Evropa" zde dovoluje stavbu mešit a za chvili bych se nedivil, kdyby nad Německem, nebo Francií zněl hlas Imámů. Tohle bylo opravdu moje poslední politické zaměření na tomto fóru a že se chytnete takové píč... jako "Běží migrant k Táboru" mne opravdu spíš pobavilo, na některé věci cimprlich, ale přitom by jste vy mladší měli být cimprlich na daleko podstatnější věci kolem vás, právě třeba kvóty EU, pomalého poangličťování jazyka v zemi atd.... Já vám na nějaké "multikulty kokotiny seru", jsem Čech a jsem hrdý na to, že jsem Čech. V roce 1918 jsme se vymanili z Rakousko Uherska, tak se snažme, abychom se opět nestali součásti nějaké multizemě bez svých priorit a zájmů.