Mladějovská průmyslová dráha

Chcete v mladějovskou úzkokolejku v MSTS

• Ano

Hlasů: 22 68.8%
  • Ne

Hlasů: 5 15.6%
  • Neznám, MPŽ

Hlasů: 5 15.6%

• Hlasovalo členů
    32
  • Ukončená anketa .

KrausLincz

Začátečník
Rozhodl jsem se založit tohle téma, protože si myslím, že úzkokolejka Mladějov na Moravě - Hřebeč známá jako Mladějovská průmyslová dráha je hodná toho aby byla vytvořena v MSTS včetně jejích vozidel a udivuje mě že se za ty roky co tady funguje MSTS ještě nenašel nikdo, kdo by něco z Mladějova vytvořil jako model v MSTS. Kdo má stejný názor ať se přidá.

KrausLincz napsal:
... kdo má stejný názor ať se přidá.
To sis spletl s Facebookem ;)
Buď jsi něco vytvořil a chceš se nám pochlubit a nebo jsi nic nevytvořil, jen pindáš a vlákno se zase smaže :)

KrausLincz napsal:
Rozhodl jsem se založit tohle téma, protože si myslím, že úzkokolejka Mladějov na Moravě - Hřebeč známá jako Mladějovská průmyslová dráha je hodná toho aby byla vytvořena v MSTS včetně jejích vozidel a udivuje mě že se za ty roky co tady funguje MSTS ještě nenašel nikdo, kdo by něco z Mladějova vytvořil jako model v MSTS. Kdo má stejný názor ať se přidá.

No a proč se do té veledůležité trati nepustíš sám? Materiálu a rad co se týká stavby je tady poměrně dost, takže hurá do práce! A až budeš mít něco hotovo tak se přijď pochlubit. Jinak je to pindání o ničem, jak tady správně podotkl Hynďa.

Anketová otázka mala znieť úplne ináč:

Postavil jsem trať Mladějovská průmyslová dráha - líbí se Vám ?

a/ áno
b/ ne

Otazka spíše zní, kdo by tu trať vůbec jezdil. Vzhledem k tomu, že Neznamsebe vymodeloval perfektní DHčka, chystám se někdy v budoucnu postavět jakousi úzkou drážku. Buď hutní průmysl nebo těžba jílu/hlíny. To už by se vidělo. Jde jen o to, jestli se nervovat s tratí, když si ji pak ve finále projede 5 lidí a řekne o ní, že je dobrá...

E499_2002 napsal:
Jde jen o to, jestli se nervovat s tratí, když si ji pak ve finále projede 5 lidí a řekne o ní, že je dobrá...
A děláš to proto, že tě to baví nebo to děláš kvůli ostatním? Jestli možnost číslo dvě, tak to se na to vykašli protože se s tím budeš úplně zbytečně nervovat a ostatním se stejně nikdy úplně nezavděčíš.

Samozřejmě, že to dělám pro sebe a pro své osobní potěšení. Když se moje výtvory někomu nelíbí, je mi to srdečně jedno.

Hynďa napsal:
E499_2002 napsal:
Jde jen o to, jestli se nervovat s tratí, když si ji pak ve finále projede 5 lidí a řekne o ní, že je dobrá...
A děláš to proto, že tě to baví nebo to děláš kvůli ostatním? Jestli možnost číslo dvě, tak to se na to vykašli protože se s tím budeš úplně zbytečně nervovat a ostatním se stejně nikdy úplně nezavděčíš.
No ono není tak jednoduché, spousta modelářů a skinařů se právě rozhoodla nevydávat své díla, poněvač slyšeli jen kritiku a ani né k věci, ono pokud něco děláš a rozhodneš se to poskytnout i na web, tak tě moc nepotěší některé blbé kecy od věci, ano samozřejmě věcná kritika je na místě, ale i já se setkal s tím, že se drbu půl roku s aktivitou a nakonec mi na mejla příjde taková hovadina, že bych se na vydávání.... No naštěstí mne MSTS baví a nenechám se jej znechutit.:D:D Ten Mladějov by byl super.
Dan

Back
Nahoře