Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Jo, pan Šemora odpověděl, ovšem jen, ať se podívám na jeho video, ať si přečtu desatero atd. Nic se tam nepíše.
Mmch. mám ConBuilder, vytvořil jsem si soupravu, ale nevím, co dál. Respektive vůbec nic nechápu.
Schválně jsem se podíval na historii korespondence. Tomuto člověku odpovídám na dotazy od vánoc 2010, také měl nějaké problémy a pak vše pochopil a pařil i aktivity.
Je velmi těžké někomu poradit, když nenapíše alespoň v heslech jak instaloval. Kdyby napsal na rovinu, že si při instalaci zrušil zatržítko "instalovat aktivity", kouknul bych do instalátoru a bylo by hned jasno. Správně by se základní soupravy měly instalovat i bez aktivit, ale tato volba nějak vypadla. Na druhou stranu by každý měl umět si vytvořit soupravy sám.
Tohle člověka opravdu nebaví, aby z každého páčil heverem základní informace. Vždyť není jen MSTS a člověk nesedí s věšteckou koulí s nohama na stole očekávající dotaz.